MILOŠEVIĆ POČINJE PROCES OPORAVKA PARTIZANA: Trener crno-belih šalje igrače u svoj zavičaj


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.10.2024 | 18:06


U Humskoj se radi na reformama

Foto: Starsport
MILOŠEVIĆ POČINJE PROCES OPORAVKA PARTIZANA: Trener crno-belih šalje igrače u svoj zavičaj

Izgleda da je u Humskoj radila šok-terapija posle odlaska Stanojevića, pošto je Partizan od tada zabeležio dve sigurne pobede na isto toliko mečeva. Blamažom u vidu najubedljivijeg poraza u istoriji večitih derbija na stadionu JNA eskalirao je ceo gnev istinskih ljubitelja kluba i bilo je jasno da će uprava posle duge mukotrpne borbe grobara da se to dogodi, morati da "leti".

Čeka se ime naslednika Miloša Vazure i Milorada Vučelića, a vrlo brzo je pronađena zamena za Stanojevića. Vratio se u Partizan vrlo poznati Savo Milošević i po osmehu od uha do uha kog je imao na predstavljanju, uprkos najtmurnijim oblacima koji su se ikada nadvili nad Humskom, bilo je jasno da ima ogromnu želju da vrati klub na pravi put i da će sve od sebe učiniti da u tome uspe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Uspeli su crno-beli da "prežive" jedan meč bez glavnog trenera na klupi i ubeleže pobedu u Lučanima, a onda je debitovao Savo ubedljivim trijumfom nad Tekstilcem od 4:1. Jasno je da novajlija iz Odžaka nije adekvatno merilo snage ekipe, ali ono što može da raduje grobare jeste bolje zalaganje igrača koje se odmah primetilo na terenu. Zato su za crno-bele pogađala četiri različita strelca, a da ekipa nastavi u dobrom ritmu i boljoj atmosferi Milošević je želeo da se pobrine i tokom reprezentativne pauze.

Naime, igrači ne dobijaju nekoliko slobodnih dana kao što to obično biva slučaj, već je Savo želeo da odu na takozvani "Tim bilding" u Etno-selo "Stanišiće". Stručnjak iz Bijeljine je odlučio da oporavlja ekipu nadomak svog zavičaja, Bijeljine, a hoće li to imati efekta kao u prošlom mandatu kada je učinio isto, videćemo 19. oktobra kada Partizan gostuje Novom Pazaru.

BONUS VIDEO