EVO KAKVA JE SUDBINA VLAHOVIĆA U TORINU: Direktor Juventusa optimista


IZVOR: Republika - 07.10.2024 | 19:08


Interesantna dešavanja u redovima "'Stare dame"

Foto: www.profimedia.rs
EVO KAKVA JE SUDBINA VLAHOVIĆA U TORINU: Direktor Juventusa optimista

Nakon što je sportski direktor "Stare dame", Kristijano Đuntoli, potvrdio pregovore oko produžetka ugovora sa Dušanom Vlahovićem, situacija oko sudbine srpskog napadača i dalje ostaje u magli. Iako Juventus želi da zadrži Vlahovića, pregovori su u toku, a za sada se čini da postoji neslaganje oko finansijskih detalja.

Ipak, da će sve biti u redu sa produžetkom saradnje na relaciji Juventus - Vlahović potvrdio je sportski direktor "Stare dame".

Vlahović je veliki igrač. Prezadovoljni smo njim. Pregovaramo sa njegovim timom oko produžetka ugovora i optimisti smo - otkrio je čelnik italijanskog giganta.

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović i Pol Pogba

Sa druge strane, sportski direktor Đuntoli najavio je i razlaz sa Polom Pogbom, nagoveštavajući da se čeka konačna odluka Suda za sportsku arbitražu. Iako je Pogba ocenjen kao odličan igrač, njegov dugotrajni izostanak sa terena čini da se klub okreće ka drugim opcijama.

- Čekamo konačnu odluku Suda za sportsku arbitražu. Pol je odličan igrač, ali je dugo bio van terena - nagovestio je razlaz dve strane Đuntoli.

Jedan od udaraca za ekipu predstavlja i teška povreda štopera Bremera, koji je završio sezonu zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata. Đuntoli je izrazio žaljenje zbog ove povrede, ističući da je Bremer odličan igrač te da će ekipa morati da pronađe način da nadomesti njegovo odsustvo, posebno uoči januarskog prelaznog roka.

Jako nam je žao zbog njega. Odličan je igrač. Videćemo kako će ekipa da reaguje na njegov izostanak i ko će zauzeti njegovo mesto. Videćemo u januarskom prelaznom roku kakve imamo opcije - zaključio je sportski direktor Juvea.

BONUS VIDEO