LJAJIĆEV PREDLOG ODBIJEN, VAZURI I VUČELI ODZVONILO: Rasplet sudbine u Partizanu je zapisan


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 08.10.2024 | 13:59


Evo šta će se narednih dana dešavati u crno-belom taboru.

Foto: Starsport
LJAJIĆEV PREDLOG ODBIJEN, VAZURI I VUČELI ODZVONILO: Rasplet sudbine u Partizanu je zapisan

Upravni odbor Partizana je zvanično konstatovao da će predstojeće zasedanje Skupštine 11. oktobra biti poslednje za postojeći saziv vrhuške kluba na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom. To znači da će oni akon deset godina napustiti klub, kao i ostali članovi trenutnog Upravnog odbora.

Jedina nada čelnicima Partizana bila je da će se usvojiti molba Rasima Ljajića da Skupština odloži jer on, kao za sada glavni kandidat da preuzme klub, ne želi da bude kao engleska kraljica i uđe formalno u nešto gde bi bio figura. On je imao ideju da prvo počne saniranje katastrofalnog stanja u Partizanu, a onda da on uplovi u te vode paralelno.

Međutim, čekanja nema i Skupština FK Partizan je zakazana za petak 11. oktobar sa početkom u 15 časova. U pozivu je naznačen i dnevni red.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Tako će na Skupštini prvo biti izabrano radno predsedništvo, kao i Verifikacione komisije i overivača zapisnika. Zatim će biti usvojen zapisnik sa Skupštine održane 3. maja 2023. Potom će se preći na ono konkretno, a to je razrešavanje dužnosti predsednika Partizana Vučelića, Upravnog odbora i direktora Vazure.

Ako to sve bude izglasano, pristupiće se donošenju odluke o izboru predsednika FK Partizan, a onda i članova Upravnog odbora, te donošenje odluke o izboru novog generalnog direktora.

BONUS VIDEO