BIVŠI FUDBALER ARSENALA OSUĐEN NA PROPAST: Zbog posedovanja narkotika preti mu zatvorska kazna!


IZVOR: Republika - 08.10.2024 | 18:24


Irac skupo plaća greške.

Foto: Profimedia
BIVŠI FUDBALER ARSENALA OSUĐEN NA PROPAST: Zbog posedovanja narkotika preti mu zatvorska kazna!

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Irske, Entoni Stouks, došao je u centar pažnje medija nakon što je osuđen na 15 meseci zatvora zbog nelegalnog posedovanja kokaina u vrednosti od četiri hiljade funti, kao i pokušaja bekstva od policije dok je bio pod uticajem alkohola.

Incident koji je doveo do hapšenja Stouksa dogodio se u januaru prošle godine, kada je bivši fudbaler bežao od policije brzinom od 160 kilometara na sat i umalo izazvao sudar sa drugim vozačem. Nakon što su mu kola zaplenjena, pronađen je kokain skriven unutar čarape na kojoj se nalazio Stouksov DNK, što je dodatno optužilo bivšeg fudbalera.

Foto: Profimedia

Entoni Stouks dok je nastupao za Seltik

Nakon incidenta, utvrđeno je da je Stouks vozio pod uticajem alkohola preko dozvoljene mere, te da je kod njega pronađeno čak 86 ilegalnih tableta. Ovo je dodatno pogoršalo situaciju za bivšeg fudbalera, koji se našao u ozbiljnim pravnim problemima.

Iako je prvobitno osuđen na zatvorsku kaznu od 15 meseci, Stouks je nakon žalbe uspeo da plati kauciju u vrednosti od 840 funti. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, koja je pratila dalji tok događaja vezanih za nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Irske.

Entoni Stouks, koji danas ima 36 godina, svoju fudbalsku karijeru započeo je u Arsenalu, da bi kasnije nastupao za Sanderlend, Šefild Junajted, Kristal Palas i Blekburn. Pored engleskih klubova, Stouks je šest godina nosio dres škotskog Seltika, gde je ostvario zapažene uspehe. Međutim, kontroverze poput poslednjeg incidenta u njegovoj karijeri bacaju senku na sportske uspehe koje je postigao tokom svoje igračke karijere.

BONUS VIDEO