MUČKI PROVOKATOR IZAZIVA SRBE: Granit Džaka BEZ STRAHA stiže u Leskovac


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 10.10.2024 | 19:45


Srbija u subotu 12. oktobra dočekuje Švajcarsku u Ligi nacija.

Foto: Tanjug/AP
MUČKI PROVOKATOR IZAZIVA SRBE: Granit Džaka BEZ STRAHA stiže u Leskovac

Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku u subotu 12. oktobra u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi, a meč u Leskovcu imaće i ugao koji nema veze sa fudbalom. Za to se u prošlosti pobrinuo mučki provokator Granit Džaka, koji će biti u timu "sajdžija", za razliku od Džerdana Šaćirija, sa kojim je zajedno pokazivao albanskog dvoglavog orla "orlovima" pred nosom.

On je uveren da nema razloga za strah, a imajući u vidu da bi UEFA sigurno kaznila Srbiju da se nešto nepredviđeno desi, nadamo se da je u pravu. Ipak, mogao bi malo da povede računa o svojoj bezbednosti. Međutim, njegov saigrač iz reprezentacije Remo Frojler otkriva da se Džaka ne boji.

Foto: Tanjug/AP

Remo Frojler je srpski zet i oseća se ovde kao kod kuće

- Hoću li biti Džakin telohranitelj? Mislim da tako nešto neće biti potrebno. Ništa se neće desiti - odgovario je kratko na ovo provokativno pitanje Remo Frojler švajcarskim medijima.

Uprkos utakmicama na svetskim prvenstvima 2018. i 2022. između Švajcarske i Srbije, Frojler se nada da će sport ovog puta biti u fokusu.

- Nekoliko provokacija je normalno, ali u suprotnom bi trebalo da se radi i razmišlja samo o fudbalu - dodao je Švajcarac.

Foto: Tanjug/AP

Skandalozna provokacija Granita Džake

Inače, Frojler je srpski zet, pa će se lično osećati kao kod kuće.

- To je normalna kvalifikaciona utakmica, radi se o fudbalu i ničemu drugom. Žena mi kaže nekoliko stvari poput "ne moraš da daš gol baš protiv nas", ali inače je sve normalno. Ne kladim se sa svojom ženom. Eto, letos smo bili pet dana u Beogradu na krštenju moje ćerkice. Pošto moja žena mnogo priča sa decom na srpskom jeziku, normalno je da sam ga i ja malo naučio - dodao je Remo.

BONUS VIDEO