FUDBALER JUNAJTEDA HITNO OPERISAO SRCE: Povratak na teren pod znakom pitanja


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 10.10.2024 | 21:18


Igrač ima samo 26 godina.

Foto: www.profimedia.rs
FUDBALER JUNAJTEDA HITNO OPERISAO SRCE: Povratak na teren pod znakom pitanja

Fudbaler Mančester junajteda Nusair Mazraui operisan je zbog palpitacija srca, saopštio je Asošiejted Pres. Izvor AP istakao je da je Mazraui prošao kroz korektivni zahvat kao predostrožnost, naglašavajući da je ovaj problem relativno čest. Iako tačan datum povratka Mazrauija na teren još uvek nije poznat, izvor AP je izjavio da se Mančester junajted nada da će se to desiti "u narednih nekoliko nedelja".

Palpitacije su definisane kao osećaj ubrzanog i jačeg rada srca, uz povremeno preskakanje otkucaja. U većini slučajeva, ove pojave su bezopasne, ali ukoliko testovi pokažu da postoji ozbiljniji problem sa srcem, lečenje postaje neophodno. Upravo zbog toga je Mazraui odlučio da se podvrgne korektivnom zahvatu, kako bi preventivno delovao na svoje zdravlje.

Mazraui, koji ima 26 godina, pridružio se Mančester junajtedu ovog leta, nakon prelaska iz Bajern Minhena. Tokom svog kratkog boravka u klubu, odigrao je deset utakmica, pokazujući zavidne fudbalske sposobnosti.

Očekuje se da će fudbalski svet sa nestrpljenjem pratiti Mazrauijev oporavak i povratak na teren, dok navijači Mančester junajteda sa nestrpljenjem iščekuju da ponovo vide svog omiljenog fudbalera u akciji.

BONUS VIDEO