MILOJEVIĆ TRLJA OČI I NE VERUJE: Zvezdaši poklanjali golove kao na traci


IZVOR: Republika/ O.J. - 10.10.2024 | 23:39


Prvotimci crveno-belih bili kobni po svoje timove iste večeri

Foto: Starsport
MILOJEVIĆ TRLJA OČI I NE VERUJE: Zvezdaši poklanjali golove kao na traci

Vanja Drkušić je brzo od heroja na Evropskom prvenstvu postao tragičar reprezentacije Slovenije. Nakon impresivnih nastupa u Nemačkoj, defanzivac je privukao pažnju raznih klubova i na kraju odlučio da se pridruži Crvenoj zvezdi. Međutim, njegov boravak u Beogradu za sada ne prolazi očekivano, pa ni povratak u redove nacionalnog tima nije prošao kako je očekivano.

Slovenija je doživela ubedljiv poraz od Norveške rezultatom 3:0. Posebno teško za slovenačku odbranu bilo je zaustaviti Erlinga Halanda, koji je uspeo da postigne dva gola. Međutim, ključni trenutak utakmice bio je kada je upravo Vanja Drkušić napravio veliku grešku koja je rezultirala drugim golom za Norvešku, čime je postao tragičar večeri.

Defanzivac Zvezde je poslao "zabranjeni" pas direktno u noge protivniku, a zatim, kada je imao priliku da se ispravi, napravio još veću grešku kojom je praktično asistirao napadaču Norveške, Serlotu, koji je lako zatresao mrežu Jana Oblaka.

 

Podsetimo, meč između Izraela i Francuske, koji je pripao gostima sa ubedljivih 4:1, bio je takođe obeležen velikim kiksom golmana Zvezde Omrija Glazera koji je uspeo da u svoju mrežu skrene potpuno bezazlen udarac Kamavinge.

Dok su njih dvojica bili tragičari večeri, Elšnik se može pohvaliti najbolje ocenjenim igračem od svih slovenačkih fudbalera u polju, dok je i Seol nešto ranije imao dobru partiju u Aziji gde je zabeležio asistenciju protiv Jordana.

Što se tiče B divizije Lige nacija, pored Norveške i Slovenije, Austrija je demolirala Kazahstan sa 4:0.

BONUS VIDEO