RASKRINKAVANJE: Atraktivna plavuša optužila asa Milana za napastvovanje - sada njoj preti robija! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 11.10.2024 | 06:34


Ko će na kraju završiti u zatvoru?

Foto: Instagram.com/ luisa.k.fanclub
RASKRINKAVANJE: Atraktivna plavuša optužila asa Milana za napastvovanje - sada njoj preti robija! (FOTO GALERIJA)

Luiza Kremleva, poznata po svojim ulogama u španskim TV serijama, našla se usred skandala nakon što je optužila francuskog fudbalera Teo Ernandeza za silovanje i fizički napad. Međutim, špansko tužilaštvo sada tereti nju za lažne optužbe, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Kremleva je javno optužila tadašnjeg fudbalera Real Madrida da ju je napastvovao u skupocenom poršeu blizu noćnog kluba u Španiji 2017. godine. Tvrdila je da ju je Ernandez čak i povredio nakon navodnog silovanja, izbacivši je iz vozila. Njeni navodi su izazvali veliku medijsku pažnju, a ona je izjavila da poseduje dokaze o napadu na svojim zadnjici i kolenima.

Foto: Tanjug/AP

Hoće li dokazati svoju nevinost - Teo Ernandez

 

Međutim, tužilaštvo je pronašlo snimke koji pokazuju da je Kremleva zadobila povrede kolena prilikom slučajnog pada ispred noćnog kluba, a ne tokom navodnog napada. Takođe, javni tužilac tvrdi da je Kremleva zlonamerno optužila Ernandeza jer je odbio da ide s njom nakon seksualnog odnosa u automobilu.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Jednodnevno suđenje Kremlevoj zakazano je za 28. oktobar u Malagi, a javni tužilac traži da bude osuđena na dvogodišnju zatvorsku kaznu, kao i novčanu kaznu od 15.000 evra ukoliko bude proglašena krivom. S druge strane, Ernandez nikada nije bio priveden u vezi sa ovim slučajem, iako je priznao da je imao seksualni odnos sa Kremlevom, tvrdeći da je to bila obostrana želja.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti zbog kontraverznih tvrdnji i optužbi. Suđenje će sigurno privući veliku medijsku pažnju, a ishod će biti od presudnog značaja ne samo za Kremlevu i Ernandeza, već i za pitanje lažnih optužbi za seksualni napad.

Da podsetimo, Teo Ernandez je najveći deo svoje karijere proveo u šnaskom fudbalu. Ponikao je u madridskom Atletiku, a kasnije je nastupao za Alaves, Real Sosijedad i već pominjani madridski Real. Leta 2019. godine preselio se u ekipu Milana čiji je i danas član.

 

BONUS VIDEO: