REČI BALDOKOVE VERENICE KIDAJU DUŠU: Tužan oproštaj od tragično nastradalog fudbalera


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 11.10.2024 | 09:41


Fudbalera Panatinaikosa pronađen je mrtav u svom domu gde se udavio u bazenu.

Foto: www.profimedia.rs
REČI BALDOKOVE VERENICE KIDAJU DUŠU: Tužan oproštaj od tragično nastradalog fudbalera

Fudbaler Panatinaikosa Džordž Baldok pronađen je mrtav u svom domu i ta vest je u sredu potresla svet. Baldok, koji je imao 31 godinu, poslednji put je zaigrao pre nekoliko dana u derbiju protiv Olimpijakosa, gde je proveo 75 minuta na terenu. Nesrećni fudbaler je pronađen utopljen u bazenu, a pored njega je bila polupuna boca vodke.

Verenica Džordža Baldoka, koja živi u Engleskoj sa njihovim detetom, pokušala je da ga kontaktira više puta, ali bezuspešno. Njena zabrinutost je rasla kako vreme prolazi, sve do trenutka kada je saznala za tragičan ishod. Ova porodična tragedija ostavlja veliku prazninu i tugu kako u porodici, tako i u fudbalskom svetu. Sada se Anabel Dignam oprostila od preminulog fudbalera Panatinaikosa.

- Džordže, ljubavi mog života, moj partneru duše. Bio si savršen tata našem prelepom dečaku. Ti si me ispunjavao. Ti si bio moj svet i znam da smo mi bili tvoj. Ti si ovde sa mnom u Brodijevom osmehu. Moj svet nikada neće biti isti, ali ću pronaći način za Brodija. Obećavam. Volim te zauvek i uvek - preneo je Dejli mejl njenu poruku.

Foto: facebook.com/annie.dignam1

Anabel Dignam

 

Inače, grčka policija je u četvrtak završila dobar deo istrage, a autopsija je pokazala da se Baldok udavio u bazenu. Vreme smrti je između 19 i 20 časova, dok su mu telo našli oko 22.30 časova u sredu veče. Detalji o slučaju Džordža Baldoka su izuzetno šokantni, posebno zbog činjenice da je fudbaler pronađen mrtav u svom domu, nedugo nakon što je nastupio na fudbalskoj utakmici.

Rođen u Engleskoj, Baldok je svoju fudbalsku karijeru gradio u brojnim klubovima a od 2017. do 2024. je igrao za Šefild junajted, dok je od 2022. bio reprezentativac Grčke zbog korena koje vodi iz te zemlje. Baldok je bio saigrač trojice srpskih fudbalera. U pitanju su Filip Đuričić, Filip Mladenović i Nemanja Maksimović.

BONUS VIDEO