MITROVIĆ SE SMRZAO U NIŠU: "Orlovi" odradili trening na Čairu pred Švajcarsku (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 11.10.2024 | 17:47


Dobra atmosfera u ekipi uprkos lošem vremenu

Foto: Republika
MITROVIĆ SE SMRZAO U NIŠU: "Orlovi" odradili trening na Čairu pred Švajcarsku (FOTO+VIDEO)

Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku sutra 12. oktobra u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi, a meč u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede budući da posle dva odigrana kola imaju samo bod iz remija sa Španijom bez golova u Beogradu (0:0), dok je Danska savladala "orlove" u Kopenhagenu sa 2:0. Duel sa "sajdžijama" je direktna borba da se ne padne na četvrto mesto u A4 grupi koje bi vodilo u B diviziju.

Zato je važno da Srbija slavi, a stadion Dubočica biće dobro mesto jer se sa njega izborio plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj posle remija sa Bugarskom (2:2). Pritom će stadion u Leskovcu biti rasprodat pa se očekuje dobra atmosfera. Dobra atmosfera bitna je i unutar samog tima u koji se vraća Aleksandar Mitrović. On nije bio tu za septembarske mečeve u Ligi nacija, ali je već na treningu po povratku pokazao koliko je važan za hemiju unutar svlačionice, a sutra će to, nadamo se, preneti i na teren.

Naime, "orlovi" su ovog popodneva odradili trening na stadionu niškog Radničkog, ali ih vreme nije baš poslužilo, pošto su se pripremali pod tmurnim nebom. U jednom momentu je upravo Mitar viknuo nekom sa strane: "Je'l možeš da mi daš jedan šuškavac?", a onda dodao: "Nisam navik'o na ovo". Uprkos lošem vremenu, atmosfera u timu izgleda odlično. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, o propuštanju prethodnog okupljanja nacionalnog tima Mitrović je danas rekao:

Ja razumem da će štampa svašta da kaže da se svašta prodaje i sve se radi za klikove. Ne želim nikome da se pravdam. Znam ko sam i šta sam i koliko sebe dajem za reprezentaciju i meni je bitno da selektor, savez i navijači to znaju. Nemam povrede, oporavio sam se, to je to, 12 godina sam u reprezentaciji i možete da videti na koliko sam okupljanja bio i koliko sam propustio. Ne želim da dajem izjave o svemu tome. Spreman sam da pomognem ekipi i nadam se dobroj utakmici.

BONUS VIDEO