ŠVAJCARAC U LESKOVCU SE POMIRIO SA PORAZOM: Srbija je bolja od nas (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.10.2024 | 17:45


Interesantno mišljenje pristalice gostiju

Foto: Starsport
ŠVAJCARAC U LESKOVCU SE POMIRIO SA PORAZOM: Srbija je bolja od nas (VIDEO)

Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku večeras od 20:45 časova u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede budući da posle dva odigrana kola imaju samo bod iz remija sa Španijom bez golova u Beogradu (0:0), dok je Danska savladala "orlove" u Kopenhagenu sa 2:0. Duel sa "sajdžijama" je direktna borba da se ne padne na četvrto mesto u A4 grupi koje bi vodilo u B diviziju.

"Srpski Mančester" će večeras biti poprište najvećeg događaja u zemlji, a ulice su još četiri sata pre početka meča nikad punije. 

Naravno, preovlađuje broj pristalica Srbije, ali će večeras meč na stadionu Dubočice pratiti i 80 Švajcaraca koji su u toku dana stigli u Leskovac.

Na jednog od njih, Rogera Hofstetera, naletela je Republika, a on nam je izneo zanimljiva očekivanja od večerašnjeg duela.

- Mislim da će biti nerešeno danas. Normalno, očekivao bih pobedu Švajcarske, ali mi zapravo ne igramo toliko dobro koliko to radi Srbija. Tako da mislim da će biti nerešeno, ili, još verovatnije, da ćete vi pobediti. Naravno, nadam se našem trijumfu, ali - neka bolji pobedi - izneo je interesantnu opasku navijač "sajdžija".

Za sve one koji ne budu u prilici da meč prate sa tribina Gradskog stadiona Dubočica u Leskovcu, obezbeđen je prenos na kanalima RTS 1 i TV Arena sport Premium 1.

BONUS VIDEO