BIVŠI "ORLOVI" NA POZIV FSS DOŠLI DA GLEDAJU SRBIJU: Piksijeva četa ima posebnu podršku (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.10.2024 | 21:21


Ovo će biti praksa Saveza i u narednom periodu

Foto: FSS
BIVŠI "ORLOVI" NA POZIV FSS DOŠLI DA GLEDAJU SRBIJU: Piksijeva četa ima posebnu podršku (FOTO)

Fudbaleri Srbije u ovom momentu vode veliku bitku na terenu u Leskovcu protiv Švajcarske u trećem kolu Lige nacija. Da večeras dođu do pozitivnog rezultata i preko potrebnih bodova pomaže im publika na stadionu Dubočica koji je ispunjen do poslednjeg mesta. A osim navijača, iz lože meč prate i proslavljeni bivši reprezentativci naše zemlje Duško i Zoran Tošić, Aleksandar Kolarov i Vladimir Stojković.

Foto: FSS

Tošiči, Kolarov i Stojković gledaju Srbiju sa Radujkom

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko dočekao je i ugostio nekadašnje "orlove", a svi zajedno su pre meča išli i na večeru.

Nekadašnji neizostavni članovi našeg nacionalnog tima došli su večeras u Leskovac na poziv FSS koji je pozvao i još neke bivše reprezentativce Srbije, ali su oni ovog puta bili sprečeni da dođu, pa su se zahvalili i poručili da će se rado odazvati svaki sledeći put. Ovo će biti praksa FSS i u narednom periodu.

Podsetimo, što se tiče samog meča, nakon remija sa Španijom (0:0) i poraza od Danske (0:2), izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju priliku da se iskupe pred domaćom publikom i osvoje preko potrebne bodove u borbi za opstanak u najjačoj A diviziji Lige nacija. Za sada je borba na terenu manje-više ravnopravna, a iako se selektor Dragan Stojković odlučio na to da preda posed protivniku, gosti nisu uspeli da stvore ozbiljniju šansu ispred gola Rajkovića.

BONUS VIDEO