NEVEROVATAN LAPSUS VODITELJKE! Evo kako je najavila sinoćnu utakmicu Srbije! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 09:58


Prenos utakmice na RTS-u bio je razlog za raniji termin Dnevnika.

Foto: Starsport
NEVEROVATAN LAPSUS VODITELJKE! Evo kako je najavila sinoćnu utakmicu Srbije! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je značajan trijumf nad reprezentacijom Švajcarske rezultatom 2:0 u utakmici Lige nacija. Ova pobeda izazvala je veliko oduševljenje među navijačima, ali i iznenadjenje zbog neočekivanog gafa voditeljke RTS-a, Milice Nedić.

Prenos utakmice na RTS-u bio je razlog za raniji termin Dnevnika, a voditeljka Milica Nedić pokušala je da najavi ovu promenu gledaocima. 

Dobro veče poštovani gledaoci, večerašnji Dnevnik u nešto ranijem terminu zbog fudbalske utakmice crveno-belih - rekla je voditeljka.

 

 

Ovaj neobičan izbor reči izazvao je smeh kod publike, budući da su fudbaleri Srbije poznati po nošenju crvenih dresova, a ne crveno-belih.

Srbija je povela već u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, zahvaljujući autogolu Niko Elvedija, beka Švajcarske. Aleksandar Mitrović je u 61. minutu postigao drugi gol za naš tim, čime je postavio konačan rezultat utakmice. Posebno se istakao golman Predrag Rajković, koji je sjajnom odbranom u 72. minutu zaustavio penal švajcarskom fudbaleru Brilu Embolou.

Ova pobeda predstavlja veliki uspeh za fudbalsku reprezentaciju Srbije i donosi dodatni optimizam uoči narednih utakmica. Navijači su konačno imali priliku da se raduju trijumfu svoje omiljene reprezentacije, a postignuti golovi i sjajne odbrane igrača Srbije obeležili su ovaj meč kao izuzetno značajan za nacionalni tim.

Ukupno, ova pobeda nad Švajcarskom u Ligi nacija predstavlja važan korak napred za fudbalsku reprezentaciju Srbije i donosi radost navijačima širom zemlje.

BONUS VIDEO: