OVO ZANIMA CEO REGION! Džaka prišao Piksiju, pa mu rekao OVO!


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 13:48


Nakon meča, kapiten Švajcarske, Granit Džaka, rukovao se sa Piksijem i kratko porazgovarao s njim.

Foto: Starsport
OVO ZANIMA CEO REGION! Džaka prišao Piksiju, pa mu rekao OVO!

Fudbalska reprezentacija Srbije postigla je značajnu pobedu rezultatom 2:0 protiv Švajcarske u meču trećeg kola A divizije grupe 4 Lige nacija. Ova pobeda izazvala je veliko interesovanje fudbalske javnosti u regionu, a posebno je privukla pažnju razgovor srpskog selektora Dragana Stojkovića Piksija sa kapitenom švajcarske reprezentacije, Granitom Džakom.

Nakon meča, kapiten Švajcarske, Granit Džaka, rukovao se sa Piksijem i kratko porazgovarao s njim. Piksi je kasnije otkrio javnosti šta mu je Džaka rekao, ističući da je Švajcarac potvrdio da je boravak ekipe protekao u najboljem redu, i da su imali sjajan boravak od trenutka sletanja u Niš.

- Rekao mi je da je sve bilo u redu. Da su sleteli u Niš i da su imali super boravak i da je sve prošlo u najboljem redu - ispričao je Dragan Stojković.

Foto: Republika

Dragan Stojković Piksi u Nišu

 


Ova pobeda fudbalske reprezentacije Srbije predstavlja važan korak ka ostvarenju ciljeva u Ligi nacija, a razgovor Piksija i Džake dodatno je začinio fudbalsku scenu i pružio uvid u atmosferu koja je vladala nakon meča. Sve u svemu, ova pobeda i događaji nakon nje predstavljaju zanimljivu temu za razmatranje u narednom periodu.

Podsetimo, Srbija je povela već u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, zahvaljujući autogolu Niko Elvedija, beka Švajcarske. Aleksandar Mitrović je u 61. minutu postigao drugi gol za naš tim, čime je postavio konačan rezultat utakmice. Posebno se istakao golman Predrag Rajković, koji je sjajnom odbranom u 72. minutu zaustavio penal švajcarskom fudbaleru Brilu Embolou.

BONUS VIDEO: