"ORLOVI" ODLETELI PUT ŠPANIJE! Na najveći izazov u Ligi nacija krenuli oslabljeni! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 14:34


Srbija se nalazi na trećem mestu u grupi sa četiri boda, dok Španija trenutno zauzima prvo mesto sa sedam bodova.

Foto: Starsport
"ORLOVI" ODLETELI PUT ŠPANIJE! Na najveći izazov u Ligi nacija krenuli oslabljeni! (FOTO)

Fudbalski savez Srbije saopštio je danas da je reprezentacija Srbije otputovala iz Niša za Kordobu, gde je očekuje meč protiv Španije u "A" diviziji Lige nacija. Utakmica četvrtog kola grupe A4 Lige nacija između Španije i Srbije igra se u utorak od 20 i 45 u Kordobi, a glavni sudija biće Poljak Daniel Stefanski. Srbija se nalazi na trećem mestu u grupi sa četiri boda, dok Španija trenutno zauzima prvo mesto sa sedam bodova.

Fudbalski savez Srbije je ranije danas objavio da sa ekipom neće putovati Saša Lukić, koji je povredio rame u meču protiv Švajcarske. Ova vest predstavlja izvestan udarac za reprezentaciju Srbije pred nadolazeći meč, budući da Lukić predstavlja važnog igrača u sredini terena.

 

 

Srbija i Španija su odigrale meč prvog kola grupe A4, prošlog meseca i to bez golova. Očekuje se da će nadolazeći duel biti izazovan za obe ekipe, a navijači nestrpljivo iščekuju ishod ovog susreta.

U predstojećem meču, reprezentacija Srbije će se suočiti sa snažnom španskom ekipom predvođenom trenerom Luisom Enrikeom. Srbija će morati da pruži svoj maksimum kako bi se suprotstavila španskom timu i pokušala da ostvari povoljan rezultat.

Reprezentacija Srbije je krenula put Kordobe sa jasnim ciljem da ostvari dobar rezultat i prikaže svoje fudbalsko umeće pred španskim navijačima. S obzirom na trenutnu poziciju u grupi, svaki bod je od izuzetnog značaja za Srbiju u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja.

BONUS VIDEO: