KAKVU LEPOTICU ŠETA NAŠ REPREZENTATIVAC! Nedeljković pokazao svoju lepšu polovinu! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika/A.Đ. - 14.10.2024 | 11:37


Nakon ubedljive pobede nad Švajcarskom je odlučio da svetu pokaže svoju devojku.

Foto: printscreen/instagram
KAKVU LEPOTICU ŠETA NAŠ REPREZENTATIVAC! Nedeljković pokazao svoju lepšu polovinu! (FOTO GALERIJA)

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Švacajrsku rezultatom 2:0 u okviru trećeg kola A divizije Lige nacija. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija konačno su servirali osvetu "sajdžijama" sa bolne poraze na Svetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine i tako usrećili navijače koji su došli u velikom broju na "Gradskom stadionu Dubočica" u Leskovcu.

Jedan od mlađih naših reprezentativaca Kosta Nedeljković, nakon ubedljive pobede nad opasnim rivalima je odlučio da svetu pokaže i svoju lepšu polovinu na društvenoj mreži intagram, odnosno svoju devojku Janu Đorđević. 

Kako možemo primetiti na njenom instagram profilu, Jana je takođe sportskog duha, odnosno izrazila je strast prema košarci. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, reprezentacija Srbije će se na utakmici četvrtog kola grupe A4 Lige nacija susresti sa predstavnicima Španije u utorak od 20 i 45 u Kordobi, a glavni sudija biće Poljak Daniel Stefanski. Srbija se nalazi na trećem mestu u grupi sa četiri boda, dok Španija trenutno zauzima prvo mesto sa sedam bodova.

Fudbalski savez Srbije je objavio i da sa ekipom nije otputovao Saša Lukić, koji je povredio rame u meču protiv Švajcarske. Ova vest predstavlja izvestan udarac za reprezentaciju Srbije pred nadolazeći meč, budući da Lukić predstavlja važnog igrača u sredini terena.

Srbija i Španija su odigrale meč prvog kola grupe A4, prošlog meseca i to bez golova. Očekuje se da će nadolazeći duel biti izazovan za obe ekipe, a navijači nestrpljivo iščekuju ishod ovog susreta.

BONUS VIDEO: