EKSPLODIRALA BOMBA U REALU! Luka Modrić NAPUŠTA slavni klub, Madriđani već našli ZAMENU!


IZVOR: Republika - 14.10.2024 | 12:37


Real Madrid, čini se, već našao zamenu za legendarnog fudbalera.

Foto: Tanjug/AP
EKSPLODIRALA BOMBA U REALU! Luka Modrić NAPUŠTA slavni klub, Madriđani već našli ZAMENU!

Prema pisanju španskog lista “AS”, uprava Reala već aktivno radi na pronalaženju zamene za Luku Modrića, koji verovatno igra svoju poslednju sezonu u Madridu, a glavnu metu vide u mladom nemačkom vezisti, Florijanu Vircu, iz Bajera Leverkuzena. Naime, uprava Reala vidi Virca kao idealnog naslednika Modrića, zbog njegovih sličnih tehničkih i taktičkih karakteristika.

Bajer Leverkuzen ima važeći ugovor sa mladim vezistom sve do 2027. godine, a generalni menadžer kluba, Fernando Kara, jasno je stavio do znanja da obeštećenje za Virca iznosi čak 150 miliona evra. Ovo visoko obeštećenje sigurno će biti veliki izazov za Real Madrid ukoliko žele da dovedu mladog nemačkog talenta u svoje redove.

Sa visokim obeštećenjem i jakom konkurencijom, Real će morati da pokaže svoju finansijsku moć i pregovaračke veštine kako bi doveli ovog mladog talenta u svoje redove. POGLEDAJ GALERIJU

Ukoliko Real Madrid uspe da dovede Florijana Virca, to bi moglo označiti početak nove ere u veznom redu kluba. Mlad i perspektivan nemački fudbaler bi mogao doneti svežinu i novu dimenziju igri Reala, a njegove sličnosti sa legendarnim Modrićem svakako bi mogle da ohrabre navijače koji se pripremaju za mogući odlazak omiljenog igrača. S obzirom na sve ovo, Real Madrid će morati da donese važne odluke u narednom periodu kako bi osigurali uspešnu tranziciju i budućnost tima.

BONUS VIDEO