SRBIJA NAM JE VEĆ POKAZALA DA JE OZBILJAN TIM: Zvezda na golu Španije nije sigurna u pobedu protiv "orlova"


IZVOR: Republika/ O.J. - 14.10.2024 | 20:17


Neće biti lako našim napadačima protiv jednog od najboljih golmana sveta

Foto: Profimedia
SRBIJA NAM JE VEĆ POKAZALA DA JE OZBILJAN TIM: Zvezda na golu Španije nije sigurna u pobedu protiv "orlova"

Reprezentativci Srbije savladali su u Leskovcu Švajcarsku sa 2:0 i upisali prvu pobedu u A diviziji Lige nacija, ali vremena za opuštanje nema. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su pravo iz Niša otputovali u Kordobu gde će sutra (20.45) gostovati Španiji u četvrtom kolu A4 grupe sa namerom da ostanu u konkurenciji za mesto koje omogućava opstanak, a možda i prolazak dalje u elitnom rangu.

"Orlovi" su sa "crvenom furijom" odigrali 0:0 na Marakani na startu novog ciklusa takmičenja i tako prethodnog meseca pokazali da se ne plaše evropskog šampiona. 

Foto: Profimedia

David Raja

Jedna od mnogobrojnih izmena u sastavu Španije u odnosu na prvenstvo Starog kontinenta biće na golu, gde će stajati zvezda Arsenala i Premijer lige David Raja, umesto Unaija Simona. Čuvar mreže domaćeg sastava govorio je za RTS u najavi meča i rekao je da od Srbije očekuje da izađe na teren motivisano.

- Očekujemo tešku utakmicu. Pokazali su prošlog meseca da nisu nimalo naivan tim kada smo igrali na Marakani. Očekujemo da izađu motivisano, jer su očigledno veoma opasni. Nećemo ih lako pobediti, ali ćemo dati sve od sebe - rekao je golman Španije.

Podsetimo, kad god je Raja na terenu, u epicentru pažnje muške populacije na stadionu je atraktivna Tatjana Trubul, devojka golmana Arsenala. U nastavku možete pogledati neke od njenih fotografija. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO