NISAM SAMO JA PIO I ORGIJAO! Francuz ROBIJAO zbog silovanja, pa raskrinkao i saigrače iz Sitija


IZVOR: Republika/ O.J. - 14.10.2024 | 21:11


Na nekog je moralo sve da se svali

Foto: Tanjug/AP
NISAM SAMO JA PIO I ORGIJAO! Francuz ROBIJAO zbog silovanja, pa raskrinkao i saigrače iz Sitija

Bendžamin Mendi, bivša zvezda Mančester sitija, imao je vrlo turbulentan period u proteklih nekoliko godina. Optužen za šest slučajeva i jedan pokušaj silovanja, Mendi se neumorno borio dve godine da dokaže svoju nevinost. Konačno, u julu prošle godine, oslobođen je svih optužbi, u trenutku koji mu je izmamio suze. Međutim, šteta je već bila učinjena. Stigma vezana za optužbe dovela je do njegovog izbacivanja iz Sitija i naknadne borbe da pronađe novi klub.


Najveći udarac došao je od njegovog bivšeg kluba iz Mančestera koji se odmah distancirao od Mendija po njegovom hapšenju. Bez obzira na konačno oslobođenje, klub ga je suspendovao do isteka ugovora. To je Francuza ostavilo bez izvora prihoda skoro dve godine, gurnuvši ga u finansijske teškoće i prisiljavajući ga da proda vilu vrednu 5,7 miliona funti u Engleskoj kako bi platio poreski dug od 920.000 evra.

Foto: Tanjug/AP

Bendžamin Mendi

U novom intervjuu za "Telegraph", Mendi je istakao nepravdu što je jedini bio izdvojen iz aktivnosti koje su vršili i njegovi tadašnji saigrači.

- Nekoliko igrača Sitija, uključujući i kapitena kluba, bili su prisutni na zabavama kojima sam prisustvovao i kojima sam bio domaćin. Svi smo pili alkohol i imali povremene odnose sa ženama. Svi smo prekršili Covid-19 restrikcije. To ne opravdava moje ponašanje, ali smatram da nije fer da me Mančester Siti izdvaja na način na koji je to učinio. Razlika između mene i ostalih igrača Sitija je u tome što sam ja bio taj koji je lažno optužen za silovanje i javno ponižen - kazao je Mendi.


BONUS VIDEO