SKANDAL SA REPREZENTACIJOM! Avion sa fudbalerima Crne Gore kružio sat vremena pre sletanja - Evo kako se završilo!


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 12:23


Posle poraza na terenu, usledio je još veći skandal...

Foto: Profimedia
SKANDAL SA REPREZENTACIJOM! Avion sa fudbalerima Crne Gore kružio sat vremena pre sletanja - Evo kako se završilo!

Fudbalska reprezentacija Crne Gore doživela je ne samo poraz na terenu u Velsu, već i dramu u vazduhu nakon što je avion sa igračima morao da kruži sat vremena pre nego što je uspeo da sleti.

Nakon poraza od 1:0 od strane selekcije Velsa, avion bugarske kompanije "Bulgaria Air" koji je prevozio reprezentativce Crne Gore, bio je primoran da kruži oko Boke Kotorske i Cetinja jer aerodrom u Podgorici nije bio otvoren. Ova situacija izazvala je zabrinutost kako među fudbalerima, tako i među javnošću koja je sa nestrpljenjem iščekivala povratak reprezentacije kući.

Nakon što je avion napokon uspeo da sleti u 5:31, Aerodrom Podgorica je dao svoje objašnjenje, tvrdeći da je bugarska kompanija nenajavljeno poletela ranije, pre nego što je aerodrom bio spreman za prihvat aviona. Prema njihovim rečima, aerodrom je bio otvoren za saobraćaj tek od sedam sati ujutru, te su avionu "Bulgaria Air" omogućili da sleti sat i po ranije, uprkos činjenici da su obavljanje priprema za sletanje započeli sat i po pre početka radnog vremena.

Ova situacija izazvala je talas nezadovoljstva među javnošću, ali i postavila pitanje odgovornosti i organizacije letova i aerodromskog saobraćaja.

Nakon svih neprilika i problema, reprezentativci Crne Gore su konačno uspeli da se vrate kući. Ova drama na nebu zasigurno će ostati upamćena kao neobičan događaj u istoriji putovanja fudbalskih reprezentacija, ali i kao podsetnik na važnost koordinacije između avio-kompanija i aerodroma kako bi se izbegle neprijatnosti i neplanirani problemi prilikom putovanja.

BONUS VIDEO