MBAPE SATERAN U ĆOŠAK! Ovo je hotel u kom se sve odigralo - Ceo slučaj je prepušten policiji


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 12:49


Situacija postaje kritična.

Foto: Tanjug/AP
MBAPE SATERAN U ĆOŠAK! Ovo je hotel u kom se sve odigralo - Ceo slučaj je prepušten policiji

Vesti koje su se proširile po portalima u Švedskoj o navodnom slučaju silovanja povezanom sa poznatim francuskim fudbalerom, Kilijanom Embapeom, izazvale su veliku pažnju javnosti. Prema navodima portala "Expressen", incident se navodno dogodio u hotelu "Bank" tokom Embapeove posete Stokholmu prošle sedmice. Detalji o slučaju su izazvali šok i zabrinutost, a policija je pokrenula zvaničnu istragu.

Policija je intervenisala nakon što je žena podnela prijavu i zatražila pomoć nakon incidenta, a prema informacijama iz "Expressena", oduzeti su određeni predmeti kao deo istrage. Zaposleni u hotelu "Bank" su istakli da nemaju dodatne informacije o slučaju i da je sve sada u nadležnosti policije i njihove istrage.

- Niko u hotelu nema bilo kakvu informaciju, sada je sve na policiji i njihovoj istrazi. Ne možemo da damo nikakav komentar ili informaciju - rekao je zaposleni u pomenutom hotelu.

Iz policije i javnog tužilaštva nisu izašli sa detaljima o slučaju, osim što je potvrđeno da je prijava za silovanje primljena. Marina Kirakova je istakla da je dobijena prijava, ali nije otkrila identitet osobe koja je uključena u slučaj. Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti u Švedskoj, a portali su pozvali svoje čitaoce da se jave ukoliko imaju bilo kakve dodatne informacije o Embapeovoj poseti Stokholmu.

Kilijan Embape se oglasio na društvenoj mreži "X" tvrdeći da su u pitanju "lažne vesti". Ova optužba dolazi u jeku njegovih sukoba sa PSŽ-om, dodatno komplikujući situaciju. Prema pisanju Expressena, Embape je bio gost jednog restorana i noćnog kluba tokom svoje posete Stokholmu.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati istraga i reakcije relevantnih institucija i pojedinaca.

BONUS VIDEO