IZ ŠPANIJE JURI KUĆI: Standardni "orao" ima neodložne obaveze zakazane za sutra


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 15.10.2024 | 16:18


Neverovatna čast ga očekuje.

Foto: Starsport
IZ ŠPANIJE JURI KUĆI: Standardni "orao" ima neodložne obaveze zakazane za sutra

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće večeras Španiji u četvrtom kolu Lige nacija sa namerom da se ostvari dobar rezultat u borbi za opsatanak u A diviziji elitnog UEFA takmičenja. Jedan od nezamenjivih šrafova u timu Dragana Stojkovića Piksija je stub odbrana Strahinja Pavlović. Za očekivati je da će on i danas biti na terenu, ali i sutra.

Naime, Pavlović će se odmah po povratku iz Kordobe uputiti u rodni Šabav gde će otvoriti četvrti mini-pič teren u sklopu velike akcije Fondacije Mozzart "Fudbal je više od igre". Ovaj spektakl zakazan je za sredu, 16. oktobar u 18.30, a otvaranje će kako je najavljeno vršiti proslavljeni reprezentativac Strahinja Pavlović. Stameni štoper se iz Španije vraća se u svoj rodni grad kako bi podržao ovu hvale vrednu inicijativu.

Pavlović je poznat po svojoj predanosti i borbenom duhu na terenu. Kao odbrambeni igrač, on ne samo da čuva svoj gol već često i napada, pokazujući izuzetnu klasu i posvećenost svakom meču. Njegova posvećenost reprezentaciji Srbije i njegova borba na terenu su nešto što ga izdvaja kao pravog ratnika.

Akcija "Fudbal je više od igre" pokrenuta je od strane Fondacije Mozzart, a do sada je već otvoreno nekoliko mini-pič terena širom Srbije. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je bio taj koji je izveo početni udarac u Nišu, dok su tereni otvoreni i u Srbobranu i Smederevu, čime je ova akcija dobila na značaju i prepoznatljivosti.

Otvorenje četvrtog mini-pič terena u Šapcu, uz prisustvo Strahinje Pavlovića, predstavlja važan korak u promociji sporta i fudbala širom Srbije. Inicijativa Fondacije Mozzart "Fudbal je više od igre" nastavlja da inspiriše ljude i pokazuje da mali tereni zaista mogu da rađaju velike šampione.

BONUS VIDEO