SRBIJA RAZBIJENA U KORDOBI: Ovaj potez je rešio utakmicu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 15.10.2024 | 22:56


Španci su pokazali silu.

Foto: Printscreen
SRBIJA RAZBIJENA U KORDOBI: Ovaj potez je rešio utakmicu! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Španije rezultatom 3:0 u okviru trećeg kola Lige nacija u Kordobi. Strelci za prvaka Evrope bili su Emerik Laport u petom, Alvaro Morata u 65. i Aleks Baena u 78. minutu. 

Srbija se suočila sa teškim izazovima tokom meča, posebno nakon što je Strahinja Pavlović dobio crveni karton u 77. minuti, ostavljajući tim sa igračem manje na terenu. Nakon toga, Aleks Baena je izveo majstoriski slobodan udarac i poslao loptu u mrežu, a Rajković je ostao nepomičan. 

Izabranici Dragana Stojkovića nisu pokazali dobro odigrali susret, bili su potpuno bledi tokom čitavog susreta. Španci su pokazali zbog čega je evropski prvak i zašto je toliko moćan protivnik. "Furija" je ovom pobedom prošla u nokaut fazu Lige nacija, što znači da je posao za njih u ovoj grupi praktično gotov, ali veorovatno će dati sve od sebe do samog kraja ove runde.

Za Srbiju sledi težak zadatak. Naš nacionalni tim je treći u grupi sa četiri boda, a naredna utakmica je protiv Danske u Leskovcu. Danci nam ne leže, ali vreme je da "orlovi" pokažu inat kao i protiv Švajcaraca. Biće veoma izazovno za Piksijeve pulene, da pokušaju da izbore opstanak u A diviziji ili da se plairaju u četvrtfinale Lige nacije, ali onda moraju da se domognu drugog mesta, kako znaju i umeju. Meč protiv Danske je 15. novembra u Leskovcu na "Gradskom stadionu Dubočica".

BONUS VIDEO