SRBIJA IPAK IMA SREĆE! Evo šta znači remi u Švajcarskoj za naše reprezentativce!


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 23:31


Srbija je trenutno sa četiri boda.

Foto: www.profimedia.rs
SRBIJA IPAK IMA SREĆE! Evo šta znači remi u Švajcarskoj za naše reprezentativce!

Fudbaleri Švajcarske i Danske pružili su sjajan fudbalski spektakl pred domaćom publikom u Sent Galenu, remiziravši rezultatom 2:2. Meč je bio deo takmičenja u Ligi nacija, gde se nalazi i reprezentacija Srbije.

Švajcarska je povela golom Rema Frojlera u 26. minutu, ali je Danska brzo odgovorila, postigavši gol samo 85 sekundi kasnije preko Gustava Isaksena. Domaćin je uspeo da stigne do gola prednosti pre odlaska na poluvreme, kada je Zeki Amduni sigurno realizovao penal u 45+1. minutu. Međutim, Danska se nije predavala i uspela je da izbori bod zahvaljujući golu Kristijana Eriksena u 69. minutu.

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Švajcarske i Danske

 


Ovaj remi znači da Švajcarska sada ima samo jedan bod na tabeli, dok Danska ima sedam. Srbija je trenutno sa četiri boda, dok se Španija nalazi na vrhu tabele sa deset bodova. Borba za plasman u četvrtfinale Lige nacija postaje sve zanimljivija, a svaki naredni meč biće od presudnog značaja za sve timove.

Srbija se sada nalazi u neizvesnoj situaciji. Ukoliko želi da se bori za drugo mesto i plasman u četvrtfinale, rezultat ovog meča može biti dobar za našu selekciju. Međutim, poraz Danske bi možda značio i realniju borbu za treće mesto. Srbiji predstoji važan meč protiv Švajcarske, gde će pokušati da osvoji što više bodova kako bi ostvarila svoje ciljeve u ovom takmičenju.

U narednom kolu, koje je zakazano za 15. novembar, Švajcarska će dočekati Srbiju, dok će Danska igrati protiv Španije. Očekuje nas još uzbudljiva fudbalska akcija i neizvesna borba za plasman u narednu fazu takmičenja.

BONUS VIDEO: