VENAMA JOJ TEČE CRVENO-BELA KRV: Rumunska lepotica ne može bez Zvezde - oduševljena je srpskom prestonicom! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 16.10.2024 | 07:25


Došla je sa namerom da istraži fudbalsko tržište.

Foto: Instagram.com/2laurettenogo3
VENAMA JOJ TEČE CRVENO-BELA KRV: Rumunska lepotica ne može bez Zvezde - oduševljena je srpskom prestonicom! (FOTO GALERIJA)

Loret Nogo, atraktivna devojka kojoj obavlja posao fudbalskog agenta, zaljubila se u srpski fudbal, a posebno u Crvenu zvezdu. Sa FIFA licencom od 2013. godine, ova lepotica rumunsko-francuske krvi, ističe svoju strast prema novinarstvu, iako je njen primarni posao fudbalski agent.

Loret je 2022. godine došla u Beograd da istraži srpsko tržište, ali se zaljubila ne samo u grad, već i u Crvenu zvezdu. Postala je redovan gost našeg grada i ističe da gleda skoro svaku utakmicu, bilo na stadionu, ili preko TV ekrana. Interesantno je da je čak uradila tetovažu sa grbom Crvene zvezde na ruci, kao simbol svoje ljubavi prema klubu.

Osim svoje uloge fudbalskog agenta, Loret je i urednica na jednom informativnom portalu iz Bukurešta, a poseduje i FIFA licencu fudbalskog agenta od 2013. godine. Pored toga, ona je i personalni fitnes-trener. Impresivno je što osim rumunskog jezika, Loret savršeno govori francuski i engleski, a sporazumeva se na srpskom, španskom, portugalskom, italijanskom, nemačkom i turskom jeziku.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Loret često prisustvuje utakmicama različitih klubova, uključujući Otelul, Dinamo Bukurešt, Čukarički, Voždovac i naravno, Crvenu zvezdu. Iako još uvek nije zastupala nikoga u Crvenoj zvezdi, ističe da ima ambiciju da to učini u budućnosti.

Ova atraktivna devojka je ne tako davno postala poznata i po izjavi vezanoj za najpoznatiju hrvatsku starletu Ivanu Knol koju je optužila da koristi filtere za svoje fotografije koje objavljje na društvenim mrežama.

Uprkos svom poslu agentice fudbalera, Loret Nogo uspeva da održi svoju strast prema novinarstvu i da istražuje mogućnosti saradnje na srpskom tržištu. Svojom posvećenošću i ljubavlju prema Crvenoj zvezdi, postala je prepoznatljivo ime među navijačima i ljubiteljima fudbala u Srbiji.

 

BONUS VIDEO: