SKANDAL! HVANG NA SUDU ZBOG EKSPLICITNIH SNIMAKA! Bratovljeva žena ga ucjenjivala i objavila ih!


IZVOR: Republika - 17.10.2024 | 09:39


Tokom sudskog postupka, Hvang je izrazio kajanje.

Foto: www.profimedia.rs
SKANDAL! HVANG NA SUDU ZBOG EKSPLICITNIH SNIMAKA! Bratovljeva žena ga ucjenjivala i objavila ih!

Fudbaler turskog Alanyaspora, Hvang Ui-jo, javno se izvinio u sudu zbog tajnog snimanja svojih se*sualnih susreta sa više partnerki. Tridesetdvogodišnji južnokorejski napadač priznao je da je snimao svoje aktivnosti sa dve partnerke bez njihovog pristanka između juna i septembra 2022. Skandal je izašao na videlo kada je supruga njegovog brata izložila snimke na društvenim mrežama u pokušaju da iznudi Hvanga, što je dovelo do pravnog spora koji je na kraju rešen u sudu u Seulu.

Tokom sudskog postupka, Hvang je izrazio kajanje, izjavivši:

- Neću činiti ništa loše u budućnosti i daću sve od sebe kao fudbaler. Iskreno se izvinjavam svim žrtvama pogođenim mojim postupcima. Duboko žalim zbog razočaranja koje sam izazvao svima koji brinu o meni.

Foto: www.profimedia.rs

Hvang Ui-jo ispred suda

 

Ove sezone, južnokorejski centarfor je postigao dva gola na tri nastupa za Alanjaspor. Pre toga, imao je problema sa povredama i pravnim pitanjima nakon objavljivanja prethodno pomenutih snimaka, što je uticalo na njegovu dostupnost treneru. Hvang je prethodno igrao u Engleskoj za Notingem Forest i Norvič, kao i za Bordo, Olimpijakos, FC Seul, Gamba Osaku i Seongnam, gde je sakupio najveći broj karijernih nastupa (163) i golova (43). Takođe, odigrao je 62 utakmice za južnokorejsku reprezentaciju, postigavši 19 golova.

Hvangov slučaj ukazuje na važnost pristanka i poštovanja u intimnim odnosima, podstičući razmišljanje o kršenju privatnosti i posledicama takvih postupaka, posebno za javne ličnosti.

BONUS VIDEO: