ĐAVOLE DEČJEG LICA! Ozbiljne uvrede na račun Krunića: "Od danas si na crnoj listi za nas!"


IZVOR: Republika - 17.10.2024 | 10:50


Samo je slavio pobedu!

Foto: Starsport
ĐAVOLE DEČJEG LICA! Ozbiljne uvrede na račun Krunića: "Od danas si na crnoj listi za nas!"

Fudbaler Crvene zvezde, Rade Krunić, proslavio je pobedu košarkaša crveno-belih nad Fenerbahčeom u Istanbulu putem društvenih mreža. Krunić je bio među navijačima u Areni kada je Crvena zvezda pobedila Baskoniju u drugom kolu, pa njegova objava na mrežama nije iznenađenje.

Nažalost, nisu iznenađenje ni komentari koje su na njegovu objavu u velikom broju ostavili navijači Fenerbahčea za koji je bosanskohercegovački igrač nastupao pre dolaska u Beograd.

- Gospodine Kruniću, nadam se da nikada nećeš igrati više protiv Fenerbahčea pošto taj meč nećeš zaboraviti do kraja života - jedan je od prvih ružnih komentara.

- Dobro je što smo ga prodali i doveli Amrabata - glasio je drugi.

Foto: Starsport

Rade Krunić

 

- Pustite ga, briga njega za nas, niko nije veći od Fenerbahčea.

- Od danas si na crnoj listi za nas đavole dečjeg lica.

Takođe, turski mediji su se bavili Krunićevom objavom, podsećajući da je odigrao 22 utakmice za Fenerbahče od dolaska u klub u januaru 2024.

I pored negativnih komentara, Krunićeva objava je naišla na podršku mnogih navijača Crvene zvezde, koji su mu uputili reči ohrabrenja i čestitke na podršci koju pruža košarkaškom timu.

Ovaj slučaj je još jedan primer ljubavi sportista prema sportu i podrške koju pružaju svojim kolegama iz drugih sportskih grana, bez obzira na prethodne klubove za koje su nastupali.

BONUS VIDEO: