SJAJNE VESTI ZA MILOJEVIĆA PRED MONAKO: Zvezda dobila pojačanje uoči gostovanja u kneževini!


IZVOR: Republika - 17.10.2024 | 16:07


Slovenac dobio zeleno svetlo.

Foto: Starsport
SJAJNE VESTI ZA MILOJEVIĆA PRED MONAKO: Zvezda dobila pojačanje uoči gostovanja u kneževini!

Štoper Crvene zvezde Vanja Drkušić suočio se s novim izazovom nakon što je obnovio povredu tokom meča između Slovenije i Kazahstana. Ovaj iskusni defanzivac, koji je tek ovog leta stigao na stadion "Rajko Mitić", suočava se s problemom aduktora koji ga muči već neko vreme.

Foto: Starsport

Vanja Drkušić

Selektor slovenačke reprezentacije Matjaž Kek istakao je da se ne radi o težoj povredi, već o naporima koje je Vanja pretrpeo zbog nedostatka priprema tokom leta. Kek je izrazio optimizam u vezi sa povredom, a isto mišljenje dele i lekari slovenačkog tima.

Prema informacijama Meridian sporta, Vanja Drkušić će propustiti meč sa niškim Radničkim, zakazan za petak, ali će se oporaviti dovoljno da bude konkurentan za duel s Monakom u Ligi šampiona narednog utorka. Povreda nije težeg oblika, pa se očekuje da će mu nekoliko dana slabijeg intenziteta rada biti dovoljno za oporavak.

U slučaju da dođe do pogoršanja stanja, moguće su promene u odlukama, ali prema svim dostupnim informacijama, Drkušić će putovati sa ekipom u Monako i biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za novi izazov u evropskoj eliti. Biće ovo veliki izazov za šampiona Srbije koji juri prve bodove u Ligi šampiona. Podsetimo, crveno-beli su do sada poraženi od Benfike (2:1) i Intera (4:0), a ostvarivanje pozitivnog rezultata u okršaju sa francuskim timom bio bi veliki vetar u leđa.

BONUS VIDEO