DELIJE, NA NOGE! DANAS JE CRVENO-BELI DAN! Evo šta su navijači priredili! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.10.2024 | 13:53


Poziv je upućen svim navijačima da dođu.

Foto: Starsport
DELIJE, NA NOGE! DANAS JE CRVENO-BELI DAN! Evo šta su navijači priredili! (VIDEO)

Navijače Crvene zvezde očekuje pravi sportski spektakl u petak, 18. oktobra, sa dva velika meča koji će ih držati prikovane za svoja sedišta. Fudbaleri Crvene zvezde će od 16 časova na svom stadionu dočekati ekipu Radničkog iz Niša u okviru 12. kola Superlige Srbije. Ovo će biti prilika za navijače da podrže svoj omiljeni tim i uživaju u domaćem fudbalskom okršaju.

Tim sa Marakane se vraća takmičenju posle 12 dana, nakon prethodnog duela sa IMT-om. Sa devet pobeda i jednim remijem na 10 odigranih mečeva, fudbaleri Crvene zvezde ulaze u ovaj meč kao lideri, sa nestrpljenjem očekujući podršku svojih vernih navijača.

Nakon fudbalske poslastice, navijači će imati priliku da se presele u Beogradsku arenu gde će košarkaši Crvene zvezde odigrati meč protiv Barselone u okviru 4. kola Evrolige. Ovo će biti prilika da navijači uživaju u vrhunskom košarkaškom duelu i pruže podršku crveno-belima u njihovoj borbi za još jednu pobedu.

 

 


Kako fudbaleri, tako i košarkaši Crvene zvezde dolaze na svoje mečeve kao lideri u svojim takmičenjima. Fudbaleri su ostvarili devet pobeda i jedan remi na 10 odigranih mečeva, dok košarkaši nakon tri uzastopne pobede ulaze u duel sa Barselonom kao jedini neporaženi tim u Evroligi.

Poziv je upućen svim navijačima da dođu i podrže svoje ljubimce na terenu, bilo na stadionu u Ljutice Bogdana 1a ili u Beogradskoj areni, kako bi zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu i pružili podršku Crvenoj zvezdi u ovim važnim sportskim borbama.

 

 

BONUS VIDEO: