TADIĆ PONOVO CEPA MREŽE: Bivši kapiten Srbije kida u Turskoj (VIDEO)


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 20.10.2024 | 19:11


Fenerbahče vodio, pa ispustio pobedu.

Foto: Profimedia
TADIĆ PONOVO CEPA MREŽE: Bivši kapiten Srbije kida u Turskoj (VIDEO)

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić postigao je vodeći gol za Fenerbahče na gostovanju Samsunu. Ovaj iskusni fudbaler se odlično snašao u 24. minutu utakmice, nakon što se lopta odbila od dvojice defanzivaca domaćeg tima, i uspeo je da zatrese mrežu desnom nogom.

Ovo je bio Tadićev peti gol u Superligi ove sezone, što jasno pokazuje njegovu konstantnu formu i doprinos timu. Dušan je potom i asistirao, ali to nije bilo dovoljno Feneru da upiše sva tri boda jer su domaćini na kraju stigli do 2:2.
 

 

Pored Tadića, u startnoj postavi Fenerbahčea nalazi se i Filip Kostić, koji je nedavno pojačao klub dolaskom iz Juventusa. Kostićeva prisutnost u timu dodatno doprinosi kvalitetu igre i taktičkim opcijama koje trener ima na raspolaganju. Njegovo iskustvo i veštine doprinose timskoj hemiji i mogućnostima za postizanje golova.

Ovaj uspeh srpskih fudbalera u turskom prvenstvu jasno pokazuje kvalitet i talenat koji poseduju, kao i njihov značajan doprinos timovima u kojima nastupaju. Srbija može biti ponosna na svoje fudbalere koji ostvaruju uspehe širom sveta. Inače pred ovo kolo Fenerbahče je bio četvrti na tabeli baš iza Samsuna.

Dušan Tadić, sa petim golom ove sezone, pokazuje svoju izuzetnu formu i značajnu ulogu u timu. Takođe, važno je napomenuti da Tadić ima i tri asistencije, što dodatno doprinosi uspesima Fenerbahčea ove sezone. Podsetimo, trener Žoze Murinjo ima ogromnog poverenja u Dušana Tadića zbog ogromnog iskustva koje poseduje, a Tadić mu uzvraća na terenu. Iako su fudbaleri Fenera nešto slabije ušli u sezonu, čini se da konačno hvataju ritam koji se od njih očekuje.

BONUS VIDEO