OVO GROBARI NIKAKO NE SMEJU PROPUSTITI! Prvo obraćanje nove uprave Partizana, pored Ljajića tu su i ONI!


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 19:26


Na scenu su stupili novi rukovodioci.

Foto: ST/Nemanja Pančić
OVO GROBARI NIKAKO NE SMEJU PROPUSTITI! Prvo obraćanje nove uprave Partizana, pored Ljajića tu su i ONI!

Uprava Partizana, koju su činili Milorad Vučelić i Miloš Vazura, više nije na čelu kluba. Umesto njih, na scenu su stupili novi rukovodioci, u Privremenom organu kluba. Rasim Ljajić je preuzeo vođstvo kluba i danas se obratio javnosti posle završene sednice skupštine.

Poziv novinarima je upućen da u utorak prisustvuju konferenciji za medije od 12 časova na kojoj će se, pored Rasima Ljajića, obratiti i Predrag Mijatović i Danko Lazović. Očekuje se da će Mijatović biti zadužen za izbor pojačanja iz inostranstva, a sutra ćemo čuti kakvi će biti konkretni zadaci i prve poteze koje će povući na svojim novim funkcijama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Uz sve promene u rukovodstvu, vest da je Partizan stigao do pobede magijom Zahida i pribranošću Kovača privukla je pažnju javnosti. Ova pobeda izazvala je veliko interesovanje navijača i ostavlja optimističan utisak uoči novog poglavlja za klub.


Trener Milošević nije štedeo svoje igrače posle predstave u Pazaru, priznajući samo jednu vrlinu. Njegova reakcija nakon utakmice dodatno je oživela dešavanja u klubu i ostavlja pitanje o budućim koracima koje će preduzeti u novonastaloj situaciji.

Novi rukovodioci i sportski segment kluba izazivaju veliko interesovanje javnosti, a navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju nove poteze koji će voditi klub ka oporavku. Sutrašnja konferencija za medije obećava da će pružiti bliži uvid u planove i strategije koje će biti sprovedene u narednom periodu.

BONUS VIDEO: