ĐIGA OPTIMISTIČAN PRED VAŽNU UTAKMICU: Želimo sva tri boda!


IZVOR: Republika - 21.10.2024 | 23:36


Crvena zvezda će se suočiti sa izuzetno zahtevnim protivnikom u utakmici trećeg kola Lige šampiona.

Foto: Starsport
ĐIGA OPTIMISTIČAN PRED VAŽNU UTAKMICU: Želimo sva tri boda!

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga izjavio je da njegova ekipa želi pobedu u sutrašnjem duelu protiv Monaka u Ligi šampiona. On ističe da osećaju pritisak jer igraju u velikom klubu, ali da su svesni težine osvajanja bodova, posebno na strani. Điga naglašava da će se njegova ekipa suočiti sa moćnim protivnikom i da su svesni da će morati da pruže maksimum kako bi ostvarili makar bod, ali da njihov cilj jeste osvajanje sva tri boda.

Crvena zvezda će se suočiti sa izuzetno zahtevnim protivnikom u utakmici trećeg kola Lige šampiona. Njihov fudbaler ističe da su svesni težine situacije i da je za njih bitno da ostvare dobar rezultat. Điga ističe da ekipa ide na pobedu, ali da su svesni izazova koji ih očekuju.

- Osećamo pritisak jer igramo u velikom klubu, kao i najvećem takmičenju u kom je teško osvajati bodove, pogotovo na strani. Igraćemo protiv moćnog protivnika, te znamo da moramo da pružimo maksimum kako bismo osvojili makar bod, a želimo sva tri - rekao je Điga, a preneo klub.

Foto: Starsport

Naser Điga

 

Crvena zvezda će u utorak gostovati Monaku u utakmici trećeg kola Lige šampiona.

- Biće teška utakmica, to znamo. Bitno nam je da ostvarimo dobar rezultat. Idemo na pobedu - dodao je on.

Meč u Monte Karlu počinje u 18:45.

Crvena zvezda će se suočiti sa ogromnim izazovom u susretu protiv Monaka, ali igrači su odlučni da pruže svoj maksimum i ostvare pozitivan rezultat. S obzirom na težinu takmičenja i kvalitet protivnika, očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno uzbudljiva za sve ljubitelje fudbala.

BONUS VIDEO: