ISTORIJA SE PONAVLJA? Milojević sa nestrpljenjem očekuje rezultat omladinaca - evo i zašto!


IZVOR: Vladimir Vorih - 21.10.2024 | 23:29


Neke stvari već nisu slučajne.

Foto: Starsport
ISTORIJA SE PONAVLJA? Milojević sa nestrpljenjem očekuje rezultat omladinaca - evo i zašto!

Pred fudbalerima Crvene zvezde je treće ovosezosko iskušenje u okviru elitnog evropskog klupskog takmičenja. Puleni trenera Vladana Milojevića gostuju ekipi Monaka, sportskom kolektivu koji ih je pre dve godine ubedljivo savladao na stadionu "Luj II" rezultatom 4:1 i sutrašnji meč može biti dobra prilika za revanš i pored činjenice da crveno-bei u mč ulaze ostno oslabljeni.

 

 

Da podsetimo, u prva dva takmičarska meča sedmostruki uzastopni srpski šampion je poražen od lisabonske Benfike rezultatom 1:2, da bi na prvom ovosezonskom gostovanju kada je u pitanju borba za bodove u okviru UEFA Liga šampiona, ubedljivo potažen na stadionu "Đuzepe Meaca" od milanskog Intera rezultatom 0:4.

Interesantno je napomenuti i da je mladi tim kluba sa stadiona "Rajko Mitić" od istih protivnika, poražen identičnim rezultatom, tako da se postavlja pitanje hoće li se i ovoga puta istorija ponoviti.

Omladinci Crvene zvezde sastaće se sa vršnjacima Monaka takođe u utorak 22. oktobra sa početkom od 13 časova na stadionu Monakove fudbalske akademije, a već oko 15 časvoa mogli bi i da naslutimo kakav će biti ishod prvih timova koji je na programu od 18.45 časova. POGLEDAJ GALERIJU

 

Trener Vladan Milojević je u poslepodnevnim satima odgovarao na pitanja novinara na dobro posećenoj konferenciji za medije i tim povodom je istakao:

- Mislim da Monako ove sezone igra jako dobar fudbal i po meni su blizu sa Pari Sen Žermenom, verovatno će i Marsej da se uključi u borbu za titulu. Adi Hiter je dolaskom promenio DNK ekipi. Igra se dosta agresivno, brzo, sa dosta energije, trčanja, brzih završnica. Ekipa koja jako dobro implementirana od strane njihovog trenera, igrači su to dobro prihvatili. Imaju samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, ali jednostavno od početka imamo probleme. Nisu to samo igrači koji fale zbog povrede. Moramo konstantno da menjamo formacije, igrače. Da ponovim još jednom, imaju uticaj na našu igru, mi njih nemamo. Mi smo u Ligi šampiona u ovom formatu, izaći ćemo, borićemo se, daćemo sve od sebe. Videćemo kako ćemo da završimo utakmicu.

Treba napomenuti da Crvena zvezde u ovom momentu, nakon 90 minuta fudbala u Ligi šampiona na svom kontu ima nula bodova uz gol količnik 1:6 i trenutno se nalazi na 33. poziciji liste od 36 najboljih evropskih fudbalskih klubova.

 

BONUS VIDEO: