TEŽAK DAN PRED ZVEZDOM! Sve o meču Crvene zvezde i Monaka u Ligi šampiona!


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 08:54


Milojević svestan problema.

Foto: Starsport
TEŽAK DAN PRED ZVEZDOM! Sve o meču Crvene zvezde i Monaka u Ligi šampiona!

Crvena zvezda se sprema za izazov na gostovanju Monaku u okviru Lige šampiona. Tim iz Beograda ima težak zadatak pred sobom, ali je svestan da može da napravi iznenađenje ukoliko odigra skoro savršen meč i izbegne greške koje su ih koštale u prethodnim susretima.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, ističe da je svestan problema koji su se pojavili u prethodnim mečevima te da je smanjenje grešaka ključno za uspeh u ovom duelu.

- Utisak sa prve dve utakmice je da smo pravili previše grešaka. Imaćemo i u ovom meču takve situacije. Činjenica je da takve šanse naši igrači ne mogu da imaju u našoj ligi jer je slabija po intenzitetu. Igra u našem prvenstvu i u Ligi šampiona su nespojive. Pričali smo da budemo mudriji, da smanjimo greške. Niko ne želi da pravi greške, nijedan igrač. Nama se to ponavlja dosta, ali se nadam da nećemo imati tu situaciju sutra. Igramo protiv rivala koji je dinamičan, snažan, igra presing. Francuska ekipa sa nemačkim stilom. Biće izuzetno teško. Grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo na minimum - jasan je Milojević.

Trener Milojević ističe da neće moći da računa na trojicu povređenih igrača, ali da ima poverenje u sve igrače koji će biti na terenu. Takođe, objavio je i očekivani sastav za meč protiv Monaka, sa M. Ilićem na golu i Seolom, Đigom, Spajićem, i Rodićem u odbrani, Krunićem i Elšnikom na sredini terena, dok će Silas, Maksimović, Olajinka i Endiaje biti u napadu.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

 

Zanimljivo je napomenuti da će ovaj meč suditi isključivo nemački arbitri, što može uticati na tok utakmice. Glavni sudija Tobias Stiler, kao i ostali arbitri, dolaze iz Nemačke, dok će u VAR sobi biti Benjamin Brand i Johan Fajfer.

Utakmica se igra na stadionu "Luj drugi" u Monaku, a prenos možete pratiti na RTS 1 i Areni sport premijum 1 od 18.45. Takođe, tekstualni prenos i najzanimljivija dešavanja možete pratiti na našem portalu Republika.rs.

Crvena zvezda ulazi u meč svesna težine zadatka pred sobom, ali sa nadom da može da ostvari pozitivan rezultat i napravi iznenađenje protiv Monaka. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog susreta.

BONUS VIDEO: