IMAM JASNU IDEJU! Mijatovićevo prvo obraćanje po povratku u Partizan!


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 13:06


Vraća se u voljeni klub posle mnogo vremena.

Foto: ATA Images
IMAM JASNU IDEJU! Mijatovićevo prvo obraćanje po povratku u Partizan!

Rasim Ljajić je izabran za predsednika Privremenog organa Partizana na nedavno održanoj Skupštini kluba, dok će Predrag Mijatović biti član istog organa i rukovodiće klubom u narednom periodu. Ovaj potez je izazvao oduševljenje među navijačima crno-belih, posebno zbog dolaska jednog od najboljih fudbalera sa ovih prostora - Predraga Mijatovića.

Dolazak jednog od najboljih fudbalera sa ovih prostora je mnogo obradovalo sve navijače crno-belih.

- Hvala na poverenju. Ova priča je započeta skoro, nismo ni pretpostavili da ćemo biti ovde, ali smo svesni kakav nas rad čeka i koliko ćemo napora morati da uložimo. Naša poruka je da ćemo se uhvatiti u koštac sa svim problemima, a vama je poznato koji su to problemi. Rasim je rekao da tu ima mnogo stvari koje treba uraditi, a nama će za sve to trebati vremena. Ja bih bio najsrećniji da mogu da kažem da u torbi imam čarobni štapić, ali nemam. To je naša realna sitaucija. Kada neko odluči da uđe u nešto novo, onda obično sagleda realno stanje onoga čime se bavi. U nekoliko dana smo dobili informacije i još uvek, nemajući mnnogo vremena, susreli smo se sa nekim stvarima koje su malo čudne. Potrebna nam je pozitivna energija, mislim na igrače, stručni štab i nas. Trebaju nam navijači, lako je biti Partizanovac kada se osvajaju titule, treba sad biti uz klub - istakao je Predrag Mijatović.

Foto: ATA Images

Konferencija osveženog upravnog odbora Partizana

 

Vraća se u voljeni klub posle mnogo vremena.

- Danas sam uzbuđen, nemam tremu, ali sam posle skoro 30 godina tu. Pozitivno sam uzbuđen i imam jasnu ideju šta ćemo raditi. Ne može se sve preko noći, pogotovo u fudbalu, to znamo mi, znaju i mediji. Apelujem da i vi pomognete nama, da šaljemo pozitivne poruke, da ne budemo negativni, da obajsnimo sve. Mi ne možemo da definištemo prioritete. Za to će nam sve trebati vremena. U fudbalu nema puno vremena, prvenstvo je u toku. Imali smo juče jednu tešku utakmicu koju smo preokrenuli. Ono što smo imali prilike da gledamo juče, iz negativnog rezultata teškog u pozitivni, to je ono čemu težimo. Generalno sportski sektor pripada Danku i meni i svima nama, ali smo mi ti koji donosimo glavne odluke. Biće i nepopularnih odluka, ne plašim nikoga, ali to će biti tako. Ajde svi zajedno da smognemo snage i da uradimo sve što je u našoj moći da Partizan krene nekom novom energijom, da svi ljudi koji vole Partizan nas podrže, treba nam. Neka zvižduke pretvore u aplauz. Publika je jedan igrač više na terenu.

Legendarni fudbaler zna sa kakvim će se problemima ovde susresti, ali spreman je za to.

- Nemamo nikakav problem da donosimo teške i nepopularne odluke. Nije nikakav problem da se suočimo sa svime i realan strah da to uradimo. Koliko god energije uneli mi za ovim stolom, ako nema vas medija, jer vi šaljete tu poruku, ako nema navijača koji treba da dođu u najvećem mogućem broju, da smo jedno telo i biće koje će raditi na oporavku, nismo ništa uradili - rekao je Predrag Mijatović.

BONUS VIDEO: