PARTIZAN JE UGROŽEN NA DANAŠNJI DAN! Lazović bez dlake na jeziku!


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 13:18


Danko Lazović je istakao da se očekuje mnogo posla u narednom periodu.

Foto: ATA Images
PARTIZAN JE UGROŽEN NA DANAŠNJI DAN! Lazović bez dlake na jeziku!

Dugo čekana promena rukovodstva Partizana se najzad juče dogodila. U klub je ušla privremena uprava ili radno telo, predvođeno Rasimom Ljajićem, koji će za koji mesec biti promovisan u novog predsednika kluba. A, pored njega u radno telo ušli su i nekadašnji asovi crno-belih Predrag Mijatović i Danko Lazović, koji će se danas prvi put obratiti javnosti sa tih pozicija.

Danko Lazović je istakao da se očekuje mnogo posla u narednom periodu kako bi se rešili finansijski problemi Partizana. 

- Prema Partizanu se odnosilo nedomaćinski. Dok sam ja ovde, insistiraću da se ovo nikada više ne desi. Ja ne mogu da dam odgovor da ćemo u januaru biti jači. Ne znamo kako će biti sutra ujutru. Između 55 i 60 miliona je dug. Kako i koga da dovedemo. I šta ćemo još naći, Treba nam vreme da ustanovimo probleme i da pomognemo Partizanu da opstane. Jer je ugrožen na današnji dan - poručio je Lazović.

Foto: ATA Images

Konferencija osveženog upravnog odbora Partizana

 

Bivši fudbler Partizana rekao je da u klubu ništa ne valja i da će biti potrebno vreme da crno-beli stanu na noge.

Sve ćemo da radimo, jer ništa ne valja, najiskrenije! Prvo da se ustanovi neko stanje, jer imamo neke informacije, ali od danas ćemo živeti sa njima. Pričaćemo sa svima, donosićemo razumne odluke u interesu Partizana. Naravno, škola kao nosilac kluba kroz istoriju je najbitnija, ali nećemo zaboravbiti da je sezona u toku, da prvi tim ima svoje ambicije. Sve je nabacano u jako lošoj situaciji u našem klubu. Pričamo sa svima, nećemo donositi radikalne odluke, jer nisu u interesu kluba, ali brzo ćemo naći put kojim ćemo ići - zaključio Danko Lazović.

BONUS VIDEO: