OSTOJA O NOVOJ UPRAVI: "Godinama smo čekali da se ovo dogodi!"


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 14:26


Mijailovićeva izjava na društvenim mrežama odjeknula je među navijačima.

Foto: Starsport
OSTOJA O NOVOJ UPRAVI: "Godinama smo čekali da se ovo dogodi!"

Nakon prve zvanične konferencije nove uprave fudbalskog kluba Partizan, predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se na društvenoj mreži "X" pružajući podršku novoj upravi u nameri da se oporavi fudbalski klub.

- Godinama smo čekali da se ovo dogodi! Privremenom organu, na čelu sa gospodinom Rasimom Ljajićem želim mnogo sreće i uspeha u budućem radu. Imate podršku svih članova JSD Partizan za naporan rad koji je pred vama, na putu oporavka našeg fudbalskog kluba! - rekao je Mijailović.

 

 

Ostoja Mijailović, trenutni predsednik sportskog društva, svojim iskazivanjem podrške fudbalskom klubu najavljuje bolju budućnost crno-belih. Njegova podrška novoj upravi fudbalskog kluba Partizan predstavlja važan korak ka unapređenju situacije u klubu i povratku na staze uspeha.

Mijailovićeva izjava na društvenim mrežama odjeknula je među navijačima i javnošću, naglašavajući važnost jedinstva unutar sportskog društva i podrške različitim granama kluba.

Naglašavajući da je godinama čekao da se promene dese, Mijailović je istakao da nova uprava fudbalskog kluba Partizan ima podršku svih članova JSD Partizan za naporan rad koji je pred njima. Ovim gestom, Mijailović je poslao snažnu poruku o zajedništvu unutar kluba i odlučnosti da se fudbalski klub vrati na put uspeha.

BONUS VIDEO: