ZVEZDA SVIM SILAMA NAPADA MONAKO: I Endiaje i Duarte u navali od početka!


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.10.2024 | 17:38


Hrabra postava Milojevića

Foto: Starsport
ZVEZDA SVIM SILAMA NAPADA MONAKO: I Endiaje i Duarte u navali od početka!

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras od 18:45 Monaku u trećem kolu Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića imaće priliku da poprave utisak u Kneževini posle poraza od Benfike sa 2:1 u Beogradu i Intera u Italiji sa 4:0, te da stave do znanja da ništa još nije izgubljeno u novom formatu elitnog takmičenja.

A da se pobrine da ne dođe do preranog kraja na najvećoj sceni, Vladan Milojević odlučio se na izuzetno hrabru postavu u Monaku! Ona će izgledati ovako:

- Ilić - Olajinka, Spajić, Điga, Seol - Krunić, Elšnik - Silas, Maksimović, Duarte - Endiaje.

Foto: Starsport

Ima priliku da zasija na najvećoj sceni: Bruno Duarte

To znači da će oba špica večeras od prvog minuta napasti gol Majeckog, čemu se niko nije nadao. U sastavu je i mladi Maksimović, dok je sve ostalo manje-više bilo očekivano.

Što se tiče Monaka, Adi Hiter se odlučio na sledećih 11:

- Majecki – Vanderson, Singo, Kerer, Enrike – Zakarija, Kamara, Alijuš, Minamino, Ben Segir – Embolo.

Podsetimo, Miloje je rešio da napravi veliki rez u ekipi. On je spreman da promeni golmana, pa je trener crveno-belih u Kneževinu poveo 21 igrača, a u avionu nije bilo mesta za Omrija Glazera koji je navodno povređen, ali se i nalazi u lošoj formi u poslednje vreme. Takođe, u Beogradu je ostao i povređeni Vanja Drkušić. Zbog toga će umesto njega između stativa stajati Marko Ilić, koji je do sada solidno odradio svoje minute. 

BONUS VIDEO