OVAKO JE ŠERIF NA KRATKO IZBRISAO BRLJOTINU SVOJE ODBRANE: Endiaje hladan kao špricer (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 19:38


Crvena zvezda gostuje Monaku u trećem kolu Lige šampiona.

Foto: Starsport
OVAKO JE ŠERIF NA KRATKO IZBRISAO BRLJOTINU SVOJE ODBRANE: Endiaje hladan kao špricer (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka sa 5:1 u trećem kolu Lige šampiona, a na kraju prvog poluvremena rezultat je 2:1 za domaćina. Ono što je evidentno bilo u prvih 45 minuta je da su izabranici Vladana Milojevića ponovo sami sebi došli glave, a onda pokušavali da se iščupaju. Srećom, zahvaljujući Šerifu Endiajeu to su i uspeli.

Monako je poveo u 20. minutu sa 1:0 i to posle užasne greške Silasa! Neverovatna dekocentracija Zvezdinog napadača - kada su svi napravili ofsajd zamku za Minamina, on je jedini ostao tri metra iza svih i crveno-beli su praktično primili komičan gol.

Tu brljotinu morao je da ispravlja Endiaje. Samo pet minuta kasnije dosuđen je penal za Zvezdu. Kerer je pokosio sjajnog Šerifa u svom šesnaestercu, a nemački sudija Štiler se nije dvoumio da li da pokaže na belu tačku. Upravo je napadač Zvezde uzeo loptu da izvede najstrožu kaznu i bi hladan kao špricer.

Nažalost, pred sam odlazak na odmor novi kiks Zvezdine odbrane. Sevnula je kontra, Embolo je bio između svojice defanzivaca crveno-belih, a Spajić nespretno odreagovao i  faktički proigrao strelca drugog gola za domaćina.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras od 18.45 Monaku u trećem kolu Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića imaju priliku da poprave utisak u Kneževini posle poraza od Benfike sa 2:1 u Beogradu i Intera u Italiji sa 4:0, te da stave do znanja da ništa još nije izgubljeno u novom formatu elitnog takmičenja. Miloje je rešio da napravi veliki rez u ekipi. On je bio spreman da promeni golmana, pa je trener crveno-belih u Kneževinu poveo 21 igrača, a u avionu nije bilo mesta za Omrija Glazera koji je navodno povređen, ali se i nalazi u lošoj formi u poslednje vreme. Takođe, u Beogradu je ostao i povređeni Vanja Drkušić.

Foto: Republika.rs

 

 

 

BONUS VIDEO