SPAJIĆ UBIJEN U POJAM: Defanzivac Zvezde neutešan posle debakla


IZVOR: Republika - 22.10.2024 | 21:08


Dotakao se i svoje greške kod drugog pogotka Monaka.

Foto: Starsport
SPAJIĆ UBIJEN U POJAM: Defanzivac Zvezde neutešan posle debakla

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 5:1 od Monaka u trećem kolu Lige šampiona. Ono što je evidentno bilo u prvih 45 minuta je da su izabranici Vladana Milojevića ponovo sami sebi došli glave, a onda ih je domaćin dotukao.

Monako je poveo u 20. minutu sa 1:0 i to posle užasne greške Silasa! Neverovatna dekocentracija Zvezdinog napadača - kada su svi napravili ofsajd zamku za Minamina, on je jedini ostao tri metra iza svih i crveno-beli su praktično primili komičan gol. Tu brljotinu morao je da ispravlja Endiaje. Samo pet minuta kasnije dosuđen je penal za Zvezdu. Kerer je pokosio sjajnog Šerifa u svom šesnaestercu, a nemački sudija Štiler se nije dvoumio da li da pokaže na belu tačku. Upravo je napadač Zvezde uzeo loptu da izvede najstrožu kaznu i bi hladan kao špricer.

Foto: Republika.rs

 

Pred sam odlazak na odmor novi kiks Zvezdine odbrane. Sevnula je kontra, Embolo je bio između svojice defanzivaca crveno-belih, a Uroš Spajić nespretno odreagovao i faktički proigrao strelca drugog gola za domaćina, a u nastavku su pala još tri gola.

Posle međa upravo je Spajić bio neutešan zbo poraza, ali i svoje greške.

- Igrali smo protiv sjajnog protivnika. Taj gol na samom kraju poluvremena nas je poremetio totalno, praktično iz našeg golauta. Nisam pametan. Momci su zaslužili pobedu, nisu slučajno tu gde jesu. Znamo ko su, znamo ko je Embolo. sve su to odlični igrači, znali smo to. Embolo je imao sreće da mu se odbije ona lopta, ali daleko da su imali sreće generalno i zaslužili su pobedu. Kod nas posle 5:1 nikog ne možeš da istakneš - rekao je Spajić.

 

BONUS VIDEO