VLAHOVIĆ IZAŠAO DA USTUPI MESTO CRNOGORCU: Zvezdin rival ponizio Juventus u Torinu


IZVOR: Republika/ O.J. - 23.10.2024 | 00:35


Potop "stare dame"

Foto: Profimedia
VLAHOVIĆ IZAŠAO DA USTUPI MESTO CRNOGORCU: Zvezdin rival ponizio Juventus u Torinu

Posle one herojske pobede nad Lajpcigom u drugom kolu, navijači Juventusa će se truditi da što pre zaborave ovo veče i treću rundu. Štutgart je došao u Torino kao potpuni autsajder, ali "švabe" su tim za velika dela, što su između ostalog i pokazali na Alijanc stadionu. Stvorili su daleko više šansi od crno-belih, imali i penal pet minuta pre kraja koji je odbranio Milot, ali sve je došlo na naplatu u nadoknadi vremena. El Bilal Ture je na dodavanje Enca Milota pogodio za ogromnu radost gostiju koji na svom kontu sada imaju četiri boda u novom formatu takmičenja.

Katastrofalno je funkcionisao napad Juventusa, pa je Tijago Mota u 68. minutu pribegao alarmantnim rešenjima i Dušana Vlahovića zamenio mladim crnogorskim "anonimusom" Vasilijem Adžićem. Toliko je bezidejan bio Italijan, baš kao i njegovi igrači. To je i sam apostrofirao posle utakmice.

Foto: Profimedia

Tijago Mota

- Slažem se da moramo da uradimo više u napadu da bismo se takmičili sa timom kao što je Štutgart, ali da bismo igrali dobro, moramo da budemo mnogo bolji u odbrani nego večeras. Dozvolili smo Štutgartu da kontroliše utakmicu, a kada bismo vratili loptu, nismo bili u stanju da uradimo nešto dobro, priznao je Tijago Mota.

Priznao je da su gosti zaslužili pobedu.

- Štutgart je to svakako zaslužio, bili su bolji od nas od prvog minuta. Moramo što pre da prebolimo ovaj poraz i pripremimo se za Inter, rekao je Mota za Skaj Sport Italiju, a preneo football-italia.

Štutgart u sledećem kolu dočekuje Atalantu, a onda krajem novembra gostuje Crvenoj zvezdi. Pitanje je kako će se srpski šampion nositi sa zahuktalim "švabama".

BONUS VIDEO