ILI JE MAZOHISTA ILI JE OPTIMISTA! Rade Bogdanović o novom predsedniku Partizana!


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 09:57


Bogdanović je zaključio da je već pre tri godine upozoravao na probleme u Partizanu.

Foto: printscreen/RTS
ILI JE MAZOHISTA ILI JE OPTIMISTA! Rade Bogdanović o novom predsedniku Partizana!

Poznati fudbalski analitičar Rade Bogdanović nedavno je dao intervju za TV Una, u programu "Podne", gde je izneo mišljenje o novom predsedniku Partizana Rasimu Ljajiću.

Bogdanović je istakao da ima samo lepe reči za Ljajića, smatrajući da je veoma dobro što je on preuzeo mesto predsednika Partizana kao pristojan čovek.

- Gospodin Ljajić je iskusan političar, on zna lepo da priča i lepo da pakuje. Meni je mnogo interesantno zašto je uopšte prihvatio taj posao. Ili je mazohista ili je optimista. Realno, on jeste bio aktivan u FK Novi Pazar, on jeste kulturan, vaspitan, elokventan, a da li će napraviti promene, ne zavisi to samo od njega - rekao je Bogdanović, a potom nastavio:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rasim Ljajić

 

- Ja sam to pričao još pre tri godine, ali kasno su ukapirali svi drugi, da je to jedan klub koji se nalazi u velikim problemima, više organizacionim, nego finansijskim. Sad je izašao na videlo sav onaj nerad od odlaska Zečevića, Bjekovića, pa sijaset bivših igrača poput Prekazija, Živkovića, Varge, Vermezovića, Klinčarskog. Ogrešili su se o ljude koji su pravili igrače i pravili novac - zaključio je Bogdanović.

Bogdanović je zaključio da je već pre tri godine upozoravao na probleme u Partizanu, ali da je tek sada to postalo jasno drugima. Naglasio je da je ključno pitanje da li će novi predsednik uspeti da napravi promene, ali je istakao da to ne zavisi samo od njega.

Ovaj intervju Rade Bogdanovića pruža uvid u njegovo mišljenje o novom predsedniku Partizana, Rasimu Ljajiću, ali i u trenutnu situaciju u klubu, ističući probleme organizacije kao ključne za budućnost kluba.

BONUS VIDEO: