4. MEĐUNARODNI TURNIR u fudbalu KUP ZLATIBORA 2025


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 10:37


Za prijavu na turnir uslov je da je dete rođeno između 2011. i 2018. godine.

Foto: printscreen/instagram
4. MEĐUNARODNI TURNIR u fudbalu KUP ZLATIBORA 2025

Sa zadovoljstvom pozivamo vaše timove da učestvuju u 4. međunarodni fudbalski turnirZlatibor kup“ koji će se održati od 25. aprila do 28. aprila 2025. godine u Zlatibor, Srbija. U ovom periodu timovi iz celog sveta dobiće priliku da pokažu svoje veštine i izbore se za titulu najboljeg. Ovom prilikom pozivaju i vas da im se pridružite i budete deo ovog spektakularnog događaja!

Idealna nadmorska visina od 1000 metara, brojni sunčani dani, razni sportski tereni i prateća infrastruktura, a takođe i povoljna klima, kao i čist vazduh – to su razlozi zašto elitni sportisti biraju Zlatibor.

Za prijavu na turnir uslov je da je dete rođeno između 2011. i 2018. godine.

 

 

Na takmičenju učestvuje preko 90 fudbalskih timova iz Italije, Španije, Rusije, Kine, Portugal, Malta i zemlje regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Rumunija, Slovenija, Bugarska, Severna Makedonija).

Organizator samog događaja je opština Čajetina, Turističko-rekreativni Kompleks Zlatibor i Turistička organizacija Zlatibora.

TURISTIČKO-REKREATIVNI KOMPLEKS - TRK ZLATIBOR

TRK Zlatibor nudi razne mogućnosti smeštaja, uključujući 22 jednokrevetne sobe, 2 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne sobe, 8 studija i stanova, i jedan stambeni stan od 120 kvadratnih metara. Sve smeštajne jedinice su vrhunski opremljene hotelskim standardima, sa kvalitetnim nameštajem, televizorima sa ravnim ekranom, kablovsku televiziju, telefone i besplatan Wi-Fi. Kupatila su opremljena fenom za kosu i čitav niz hotelskih toaletnih potrepština. Studios and apartmani su opremljeni kuhinjama i trpezarije, a većina ima i terase. Smeštajni kapaciteti se nalaze na drugom i treći sprat. Recepcija i kafić se nalaze na treći sprat, dok je pansionski restoran na prvom spratu.

BONUS VIDEO: