"BOMBA!" KOLAROV SE VRAĆA U REPREZENTACIJU SRBIJE: Imaće ključnu ulogu


IZVOR: Republika/ O.J. - 24.10.2024 | 18:35


Zalog za budućnost!

Foto: Starsport
"BOMBA!" KOLAROV SE VRAĆA U REPREZENTACIJU SRBIJE: Imaće ključnu ulogu

Nakon dugog perioda spekulacija i glasina, konačno je potvrđeno da će bivši fudbaler Aleksandar Kolarov preuzeti ulogu selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije!  Nekadašnji levi bek, čiji je bogati igrački put obuhvatao klubove poput Lacija, Mančester sitija, Rome i Intera, sada će svoje iskustvo i znanje preneti na mlade igrače sa klupe, te tako odigrati ključnu ulogu u razvoju mlađih kategorija i njihove pripreme za ono što ih čeka u seniorskom fudbalu.

Foto: Starsport

Ima ogromno igračko iskustvo: Aleksandar Kolarov

Aleksandar Kolarov je tokom svoje karijere igrao za neke od najcenjenijih evropskih klubova, stičući dragoceno iskustvo i znanje koje će sada preneti na mlade fudbalere. Njegov boravak u Italiji, gde radi na sticanju trenerske licence, dodatno će obogatiti fudbalsko znanje nekadašnjeg igrača sa strašnom "levicom". Ova činjenica ukazuje na to da će Kolarov biti dobro pripremljen za novu ulogu u srpskom fudbalu, a plan je da od njega FSS stvori velikog srpskog trenera i zalog za budućnost.

Sve je dogovorio Generalni sekretar FSS Branko Radujko koji je prepoznao potencijal i kvalitete Aleksandra Kolarova, te mu je ukazao poverenje da doprinese razvoju mladih fudbalera kroz ulogu selektora mlade reprezentacije. Ova odluka jasno ukazuje na nameru saveza da uloži u budućnost srpskog nacionalnog fudbala i stvori što bolje uslove za razvoj talentovanih igrača.

BONUS VIDEO