SAŠA ILIĆ SE VRAĆA U HUMSKU: Legendarni kapiten Partizana dolazi sa samo jednim zadatkom


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.10.2024 | 10:13


Nema sumnje da će grobari pozdraviti taj njegov potez.

Foto: Starsport
SAŠA ILIĆ SE VRAĆA U HUMSKU: Legendarni kapiten Partizana dolazi sa samo jednim zadatkom

Fudbalski klub Partizan doživljava pravi preporod ovih dana.,odnosno kreće u tom pravcu. Posle istorijske Skupštine crno-beli su dobili novo rukovodstvo, tačnije radnu grupu na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem, Dankom Lazovićem i Milkom Forcan, što su svi koji vole klub odmah prepoznali i stali uz njih.

Foto: Starsport

Uvek uz prijatelja: Lazović i Ilić

Tako su navijači najavili da će prekinuti bojkot, pa su grobari na utakmici Evrolige protiv Virtusa pozvali da se u subotu vrate u Humsku na meč Superlige protiv Čukaričkog. Na tom duelu biće i legendarni kapiten Saša Ilić, koji se samo zbog tog duela vraća na stadion. Očigledno je Sale rešio da još jednom svojim primerom pokaže koliko treba voleti Partizan sada kada je najteže i dati svu moguću podršku igračima, treneru Savi Miloševiću i novoj upravi.

Ilića je na meč pozvao upravo Lazović kao veliki prijatelj, a bi je i jedan od najvećih zagovornika za smenu, sada već bivših funkcionera, pa se ovaj potez može okarakterisati kao simboličan povratak na stadion Partizana i početak velikih promena.

Podsetimo, koliko Lazović i Ilić vole Partizan pre nekoliko dana je za Republiku objasnio njihov nekadašnji saigrač Miroslav Vulićević.

- Danko i ja došli smo zajedno u Partizan onda kada se on vratio u klub. Za Danka mogu da pričam samo u superlativima. Kako o fudbaleru, tako i o ljudskim kvalitetima. Puno je anegdota sa njim, na terenu, u svlačionici, slobodnom vremenu. Vim ne znate koliko Lazović voli Partizan. Samo za jednu osobu mislim da voli Partizan više od Danka, a to je Saša Ilić. Svi mi smo ispod njih - rekao je Vulićević.

BONUS VIDEO