IVICA ILIEV POPIO OTKAZ: Partizan menja i sportskog direktora


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.10.2024 | 12:36


Izgleda da niko ne garantuje za tog dečka.

Foto: Starsport
IVICA ILIEV POPIO OTKAZ: Partizan menja i sportskog direktora

Ivica Iliev neće više biti sportski direktor Partizana. Dalo se naslutiti da će on dobiti otkaz zbog najava da će u Radnoj grupi Danko Lazović i Predrag Mijatović voditi sportski sektor, a sada je to izvesno. Novo rukovodstvo FK Partizan donelo je odluku da raskine saradnju sa sportskim direktorom Ivicom Ilievom, koji se nedavno vratio u klub iz Humske.

Ilievu je pri povratku, za vreme prethodne uprave, ponuđeno da ostane u klubu, ali da pristane da mu se plata prepolovi, što je on i prihvatio. Međutim, uz uslov da mu se sva razlika isplati ako Partizan sezonu završi na drugom mestu. Predlog je odbijen, jer nova uprava smatra da niko u Humskoj ne bi smeo da se zadovoljava, a kamoli nagrađuje za drugu poziciju.

Odluka o raskidu saradnje sa sportskim direktorom Ilievom jasno pokazuje da novo rukovodstvo FK Partizan želi da uspostavi novi pravac u klubu. Sa Rasimom Ljajićem na čelu, očigledno je da se teže visokim ciljevima i ambicijama, te da se očekuje više od drugog mesta na tabeli. Iako je Iliev bio deo klupske istorije i vraćao se u klub sa određenim očekivanjima, ova odluka jasno pokazuje da se stvari menjaju u Partizanu, i da će novi pravac kluba biti usmeren ka postizanju vrhunskih rezultata.

Odluka o raskidu saradnje sa Ivicom Ilievom izazvala je brojne reakcije među navijačima i u javnosti. Dok jedni podržavaju novi pristup uprave kluba, drugi iskazuju razočaranje zbog odlaska sportskog direktora koji je ostavio značajan trag u Partizanu. Ipak, jasno je da se novo rukovodstvo ne zadovoljava srednjim rezultatima i da želi da postavi više standarde za uspeh kluba. Ovo će svakako biti predmet rasprave među navijačima i pratiti će se sa velikom pažnjom u narednom periodu.