I DA JE SVE OSTALO FENOMENALNO, JA BIH BIO KRIVAC: Savo Milošević prokomentarisao svoj status u Partizanu


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.10.2024 | 14:47


Trener crno-beli svestan perioda u kojem se klub nalazi.

Foto: Starsport
I DA JE SVE OSTALO FENOMENALNO, JA BIH BIO KRIVAC: Savo Milošević prokomentarisao svoj status u Partizanu

Trener Partizana Savo Milošević održao je konferenciju za medije uoči derbija 13. kola Superlige protiv Čukaričkog. Međutim, dobar deo obraćanja ticao se odlaska prethodne uprave, sportskog direktora Ivice Ilieva, a dotakao se i svog statusa. Savo je istakao da će on zavisiti od rezultata ekipe, te da je svestan da će biti krivac za sve što se tiče tima i rezultata.

Bio sam danas u klubu oko raznih stvari, ovo je organizaciono-tranzicioni period. Ima dosta tema. I ja sam bio zatečen, ne mogu ništa da kažem jer nisam učestvovao u razgovorima, ne znam detalje, osim puku informaciju. Za nešto više morate da pitate novu upravu ako želite više detalja. Ja mogu samo da se zahvalim Ilievu i na ovoj saradnji, još više na prethodnoj. Imali smo fenomenalan odnos - počeo je Milošević, pa dodao:

- Moj status u ovoj i svakoj drugoj situaciji je poznat i on zavisi o onoga šta će ekipa da radi. Ja ću biti krivac za sve kad je u pitanju tim i rezultat. Lepo je da dobijem podršku i veliki vetar u leđa, ali moja sudbina će zavisiti šta budemo radili na terenu. Jeste malo nezahvalno jer ja nisam birao tim, ali mi niko to neće uzeti za olakšavajućui okolnost. Da smo mi u fenomenalnoj situaciji, da smo prvi i sa 20 miliona u plusu, posle tri neuspeha ja bih opet bio krivac.

On je kostatovao da je lepa vest najava navijača da se vraćaju u Humsku.

- Za nas je sve u klubu sjajna vest, svima kojima je crno-bela boja u srcu. Pričao sam i pred Pazar o izostanku navijača i kakav efekat negativan ima. Ovo je jedna potpuo drugačija situacija, pa se nadma da će i to biti dodatni stimulans. Domaći teren mora da bude napša velika prednost. Sad nas čeka teži zadatak nego protiv Tekstilca. Čak i bez publike, ali evo sutra ćemo imati veliu podršku navijača i trudićemo se da to iskoristimo. Zaista je fenomenalno da imamo naše navijače na tribinama, bez navijača nema smisla - kazao je Savo, pa nastavio o samom meču protiv Čuke:

- Svi smo zdravi, to je za nas najbitnije. Ekipa je dobro trenirala, imamo još neke poslednje dogovore. Ne bih se osvrtao na prethodnu utakmicu, potrudili smo se da iskoristimo ovaj period da korigujemo neke stvari koje su bile evidentne u meču protiv Pazara. rezultatski to sad nije loše u poslednja tri meča, ali i dalje nismo izašli iz krize igre i delovi su problematipčni i jako skupo ih plaćamo. Cilj je da probamo da ublažimo padove i delove igre koji nas jako skupo koštaju.