NAZNAKA NEKIH BOLJIH DANA? Derbi u Humskoj - evo gde možete pratiti meč Partizana i Čukaričkog!


IZVOR: Vladimir Vorih - 26.10.2024 | 08:06


Mnogo toga će biti jasnije nakon duela dve crno-bele ekipe.

Foto: FK Partizan
NAZNAKA NEKIH BOLJIH DANA? Derbi u Humskoj - evo gde možete pratiti meč Partizana i Čukaričkog!

Nakon nedavnih promena u upravi Partizana i imenovanja nove privremene uprave, očekuje se veliko interesovanje za predstojeću utakmicu protiv Čukaričkog. Iako se očekuje da stadion u Humskoj bude nakon dužeg vremena dobro popunjen, timovi će se suočiti sa izazovom da zadovolje očekivanja svojih navijača.

Trenutno se Partizan nalazi na petom mestu na tabeli Superlige Srbije, sa 20 bodova i sa dve utakmice manje u odnosu na neke od konkurenata. Ova utakmica pruža priliku ekipi da poboljša svoj plasman i ostvari povoljan rezultat pred svojim navijačima.

Sa samo jednim bodom manje od Partizana, Čukarički se nalazi na šestom mestu na tabeli. Očekuje se da će ova ekipa pružiti jak otpor i pokušati da ostvari povoljan rezultat na gostujućem terenu.

Svi oni koji se danas ipak ne budu našli na tribinama stadiona u Humskoj ulici, imaće priliku da meč prate u direktnom prenosu na kanalu TV Arena sport Premium 1, a susret počinje u 15.55 časova.

 

 

Utakmica između Partizana i Čukaričkog obećava uzbuđenje i neizvesnost, a očekuje se da će navijači biti u centru pažnje. Sve oči će biti uprte ka terenu u Humskoj, dok će ljubitelji fudbala širom Srbije biti u prilici da prate svaki trenutak ovog značajnog susreta.

Treba podsetiti da ekipa sa Banovog brda u predstojeći derbi dve crno-bele ekipe ulaza sa dosta optimizma, a o tome govore i reči kapitena Čukaričkog Marka Docića:

– Neko bi možda rekao, utakmica kao i svaka druga. Ali, zaista su uvek mečevi protiv večitih rivala nešto posebno, to su dueli koji bi trebalo da budu dodatni motiv za sve igrače, posebno one najmlađe. Verujem da nas očekuje veliki broj navijača Partizana, i u takvom ambijentu je zaista lepo igrati. Svakako se radujemo predstojećoj utakmici i siguran sam da ćemo biti maksimalno spremni za sva iskušenja.

 

 

 

BONUS VIDEO: