ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE ČUVENOG FUDBALERA: Napastvovao me i pipao, bila sam uplašena


IZVOR: Republika/ O.J. - 26.10.2024 | 09:22


"Naterao me je da sednem na sofu, držao me je, ljubio, a ja sam se jedva nekako izvukla"

Foto: Instagram/biancagascoigne1
ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE ČUVENOG FUDBALERA: Napastvovao me i pipao, bila sam uplašena

Ćerka nekadašnjeg engleskog fudbalera Pola Gaskojna, Bjanka, javno je progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživela kao mlada devojka. Gaskojnova je javno optužila poznatog britanskog tajkuna i nekadašnjeg vlasnika fudbalskog kluba Fulam Mohameda Al Fajeda, da ju je zavodio i seksualno uznemiravao.

- Govorio mi je da je moj otac užasan roditelj, jer je dolazio u prodavnicu pijan, govorio mi je da je on sramotan. Pričao mi je da bi trebalo da se ugledam na njega kao na očinsku figuru. Isprva je postojao lažni osećaj sigurnosti sa njim, jer sam zaista dolazila u tu prodavnicu sa ocem i majkom, a on je bio veoma šarmantan, davao nam je poklone i osećala sam se tada veoma sigurno u njegovom prisustvu - pričala je Bjanka za "Skaj" i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B✩ (@biancagascoigne1)

- Ipak, ubrzo je počeo da me napastvuje, dodiruje, da me primorava kako bi me poljubio. Zastrašivao me je... Osećala sam se uplašeno, uhvaćeno u zamku. Jedne noći mi je ponudio da prespavam u apartmanu u sklopu "Herodsa" i onda se pojavio u njemu. Naterao me je da sednem na sofu, držao me je, ljubio, a ja sam se jedva nekako izvukla. Možda me je spasilo to što je on poznavao moje roditelje, ali bilo je strašno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B✩ (@biancagascoigne1)

Njene optužbe potvrdila je bivša fudbalerka Fulama Roni Gibons, zbog čega je policija i vodila istragu protiv Al Fajeda. Ipak, Bjanka nije na vreme reagovala, a danas se kaje zbog toga.

- Nikome ništa nisam rekla, ni ocu, ni majci. Bilo me je sramota. Osećala sam se strašno i nisam htela da izgubim posao, a zapretio mi je Fajed da ću ga izgubiti, ako nešto kažem. Sa 16, 17 godina mislite da znate šta se događa sve vreme, a ne znate. Sada kada pogledam, žao mi je što nisam znala i kada pogledam sebe iz tog perioda, volela bih da sam mogla da se sačuvam. Radim sve ovo i govorim da u budućnosti moja ćerka ne bi prošla kroz ovo, da bi se o ovome govorilo i da se predatori ne bi izvukli - poručila je Bjanka.

Mohamed Al Fajed preminuo je u avgustu 2023. u svojoj 94. godini.

BONUS VIDEO