NE MOŽE DA SAKRIJE ZADOVOLJSTVO! Milošević je ponosan na svoje igrače: Pokazali su karakter!


IZVOR: Vladimir Vorih - 26.10.2024 | 18:09


Novi početak je bio uspešan.

Foto: Starsport
NE MOŽE DA SAKRIJE ZADOVOLJSTVO! Milošević je ponosan na svoje igrače: Pokazali su karakter!

Novi početak Partizana bio je uspešan. Crno-beli su pred preko 17.000 navijača koliko se okupilo na tribinama stadiona u Humskoj uspeli da stignu do bodova koji će mnogo značiti u nastavku sezone.

Nakon susreta trener Savo Milošević nije krio zadovoljstvo:

- Navijači su pomogli danas, a momci su dali i preko svog maksimuma. Odigrali smo bolje nego u Novom Pazaru, ali smo ponovo morali da se vraćamo iz minusa što je pokazalo karakter ekipe. Moram momcima da kažem jedno veliko Bravo.

Da podsetimo, nakon dugo vremena tribine Partizanovog stadiona su bile popunjene, a čini se da je atmosfera na početku meča i vezala noge izabranicima Sava Miloševića.

U takvoj igri gosti su bili bolji rival u većem delu prvog poluvremena što je prouzrokovalo i gol prednosti, a u listu strelaca se upisao mladi Mihajlo Cvetković u 24. minutu.

Isti igrač je mogao u finišu prvog dela igre da postane i junak kluba sa Banovog brda, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Foto: Starsport

NAtho je golom sa bele tačke najavio preokret

 

Nastavak meča donosi potpuno drugačiju sliku na terenu. Partizan je preuzeo inicijativu. Atakovali su crno-beli ka golu i takva igra im je urodila plodom u 54. minutu. Đorđe Jovanović je oboren u šesnaestercu i dileme nije bilo, jedanaesterac. Siguran izvođač bio je ko drugi do Birbas Natho.

Samo 11 minuta kasnije Filipović se vinuo kroz vazduh i glavom doneo prednost crno-belima, da bi "tačku na i" stavio Kalulu golom u poslednjem minutu meča.

U narednom kolu fudbaleri Partizana gostuju u Bačkoj Topoli gde će se sastati sa ekipom TSC-a, dok će Čukarički na svom terenu na Banovom brdu ugostiti pančevački Dinamo.

 

 

 

BONUS VIDEO: